Ráncfelvarrás vár az Aion: Tower of Eternity-re

  • Írta: mephi
  • 2009. november 24.
  • Hír
Alapos ráncfelvarrás vár az Aionra - a legfrissebb, közel tízperces videóból kiderül, hogy mennyit fejlődött grafikailag az amúgy sem csúnya játék.
Alapos ráncfelvarrás vár az Aionra - a legfrissebb, közel tízperces videóból kiderül, hogy mennyit fejlődött grafikailag az amúgy sem csúnya játék.Azt hiszem, az Aiont nem kell bemutatni senkinek, sikere kétségtelen, főleg Koreában hódít. Az új videóból jól látható, hogy rengeteg újítás várható, különösen a grafikai újításokra hívnám fel mindenki figyelmét, mert szerintem az ArenaNet ezt a motort fogja továbbcsinosítani és kiadni a Guild Wars 2-höz is. Indítsátok a mozit, és kapaszkodjatok!
7.
bzsp
télleg brutális grafja van, kár h nincs boxra...
6.
siedrenn
Azért az nagy haladás ám,h közel egy év után eljutnak odáig, hogy lehet úszni...
5.
Turley
2: ? CryEngine hajtja

3: hát nem...majd 1 HÓNAP aktiv aionozás után mond el újra a második mondatot,megnézem h ez lesz-e :) (helyesbitek inkább lvl 30 elérése utan :F )
4.
bence51
Egyhuzamban végig néztem mind a 10 percet...hát elált a szavam úúúristen ez gyönyörű XD.De kérdés vajon mennyire fogja jobban terhelni a gépet és mennyivel csökken az fps-szám az ujj grafikai ráncfelvarrás után :S
3.
TzuQ
AZTA!!! Ezzel fogok játszani! wow gagyi és a töbib is ehhez az mmohoz képest waaaa :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...