Zombis MMO készül az Undead Labs műhelyében

  • Írta: Ghost
  • 2009. november 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Jeff Strain, az NCSoft egykori munkatársa alapította az Undead Labs nevű fejlesztőcsapatot, akik egy zombis témájú MMO fejlesztésébe fogtak.
Jeff Strain, az NCSoft egykori munkatársa alapította az Undead Labs nevű fejlesztőcsapatot, akik egy zombis témájú MMO fejlesztésébe fogtak.


Rengeteg témában készül MMO, ám mindez idáig kevés zombisat láthattunk. Strain és csapata egy ilyen elkészítésébe fogott bele, ugyanis elmondása szerint mindig is szeretett volna ilyen témában online játékot fejleszteni. Egyéb részleteket nem árultak el, mivel még kiadót sem találtak, de bízzunk benne, hogy hamarosan érdekes részletekkel állnak majd elő.
10.
10.
Killerbee
Otlete sok mindenkinek van csak a penzt nem kapja meg, csak a toredek, amibol aztan jo otelet ellenere is neha kakit csinalnak.
9.
9.
Ecneb
#8: Nagyon tudod mitől döglik a légy!!! Nekem az ötletek közül ez tetszik a legjobban!
8.
8.
egzee
Végtelenek a lehetőségek! FPS-ben is lazán meg lehet csinálni egy MMO-t ugyan annyi tárgyal mint pl wowban. sok fegyver fejlesztés, páncélok, saját ház, jármű és ezeknek a fejlesztései! A lehetőségek korlátlanok! Én egy Fallout 3 szerű zombis MMO-t lazán el tudnék képzelni!
7.
7.
adikas
Lehet sok van,de kevés ami tényleg jó.
6.
6.
rolodinye
kicsit unalmas már ez a sok zombis játék de lehet hogy jó lesz

5.
5.
huszti
sztem jó lenne 1 zombi vs ember mmo mint a horda vs alli a wowba:D tök király ötlet! csak hozzanak ki belőlle mindent amit csak lehet
3.
3.
Ecneb
#2: Jól hangzik! Már látom is magam ahogy öten egymásnak háttal lövöldözünk ész nélkül, mert mindenhonnan zombik jönnek és a végén lenne egy bejátszás, ahol elsétálok...mint zombi!
2.
2.
adikas
Szerintem ugy lenne jó ha mindenkit kidobna egy gyengébb zombi övezetben ahol lehet fejlődni fegyverkezni,utána meg csapatokba verődve zombihadakat írtani.
1.
1.
Ecneb
Húúúhaaa!!!! Kíváncsi vagyok vajon hogyan valósítják meg az ötletet!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...