Az eddigi legélethűbb barátnőszimulátor

Egy új játékról kerültek fel infók az internetre, név szerint a Real Kanojóról, vagyis a Real Girlfriendről, mely az eddigi talán valaha készült legélethűbb barátnőszimulátor!
Egy új játékról kerültek fel infók az internetre, név szerint a Real Kanojóról, vagyis a Real Girlfriendről, mely az eddigi talán valaha készült legélethűbb barátnőszimulátor!


A Windows 7-re optimalizált játékban egy új, webkamerás technológiát használnak, tehát, ha mozgásokat végzel a kamera előtt, tegyük fel bólogatsz, a virtuális lány reagálni fog rá. A játék, -hogy még élethűbb legyen-, támogatja a 3D szemüveg használatát és a 16:9-es képmegjelenítőket is, egyetlen bökkenő van azonban, hogy a Real Girlfriendet csak Japánban fogják kiadni - pedig szívesen kipróbálnánk!

Ugrás a galériához

57.
dudeface
A sok okos ember már nem tud mit kezdeni a pénzzel...Én maradok az élő bnőnél :)
56.
hedzsooo
Na, az ilyenekre mondja az 1ik baratom, h: "...Latod, hova fejlodik a technika ?"

Szerintem, ezek a pihent japcsik sem tudjak mar, h mit kezdjenek a modern technologiaval, robot-macska/kutya utan ha bejon ez a cucc, tuti elkezdik a robot-csajszik sorozat-gyartasat is. :)
55.
CJgabor
az eredeti jobb, habár letölteni nem lehet :DD
54.
bledzer
56. Rosszul fogalmaztam.. elvenni a pénzt a polcról vagy akárhonnan:)
53.
Horvi14
lol már XD amúgy 18as eza cucc? :P
52.
bence51
Egyetértek szerintem egy igazi barátnőt kellemesebb fogdosni :P Deh azért 53#: "Tessék venni pénzt" ??? miazistent jelent ez? :D
51.
ZeWa
Maradok az igazinál:)
50.
bledzer
Nagy LOL... Tessék venni a kölnit az óvszert a pénzt és kész.
49.
Freekiller
44: Nem tudom honnan jöttél... de 12 évesen ilyen melleket még nem láttam. Bár mostanság a lányok egy nagy része elég korán ér testileg. DE ez két sárga dinnye méret... azért ne viccelődjünk ezzel.
48.
ACDC 4ever
#28: barátom nem azt írtam hogy csak tapasztalat kérdése

hanem hogy ügyesség és tapasztalat. 1

2 az ilyen csajon nem a yapo nőkre gondoltam hanem az ilyen jó nőkre

3 MO-n kinek vágy hogy mindenképp ferdeszemü csaja legyen?
46.
Tilla25
#33: Ez a meglátás nagyon tökéletes. Akinek még nincs barátnöje az gyorsan repüljön ki japánba. Valószinüleg a japán nök egy picit kilesznek éhezve. Csak meg kell várni még megjleenik és lehet hogy minden utca sarkon találni lehet majd egy olyan lányt aki talán még magyarországra is eljön veled
44.
CoDer
a baseball ütőt is meg tudja jeleníte a játék?, mert van egy itthon! PUFF egyet neki! akkor már nem fog olyan aranyosan mosolyogni! vagy ha igen, akkor pár foggal kevesebbel XD
43.
triplet
LOOOL

ezt ki kell próbálni:D
41.
Drider
Ez valami elképesztő. A grafika is elég ronda, de ez a mangafejű "barátnő"! Gyanítom nincs még 12 éves a csaj. Ezesetben viszont a legjobb pedofilképző szimulátor. Igazi párkapcsolat: odaállsz a barátnőd elé és elkezded nyomkodni az arcát, majd a melleit ráncigálod, mint egy csecsemő, amire ő mitsem reagál csak fossa a szót. Bár a japánok ezek szerint erre indulnak be. A Farenheit-ben sokkal több és életszerűbb erotika volt.
40.
petimanus
Na a DS házasságnak itt lesz vége :P A pasi vagy megcsalja a DS-ét ezzel és a perben a DS elviszi a vagyona felét, vagy válóper a DS-től XDLol XD Vajon ki lehet nyomni a szemét? És akkor is ilyen kedvesen fog mosolyogni? XD
39.
tombar
37.
dareal
sfm: még 1 ilyen és személyesen intézkedem a banod ügyében.
36.
zgreen
=)))) azt vartam mar mikor csap egy pofont nala de semmi XD
35.
weektour
33.
rolodinye
Nem is csoda, hogy csak Japánban van kinn, itthon tuti bukás
33.
dareal
félreértés ne essék, ahogy írtam, ez max poénnak jó. egyik régebbi asszonkával mi is szórakoztunk a 3d sex villával, de ennyi, többre nem érdemes, egy jó poén.

arról nem is beszélve, hogy ha valaki már érzelmeket is táplál egy ilyen nyavaja felé, vagy ne adj isten ennyit jelent számára a szexualitás.

32.
dareal
28: öhöhöhöh, hasonlat picit rossz. egy repszim azért más, vagy csk fogod magad és veszel egy repülőt, ne adj isten kapásból tudod, hogy melyik műszer mire való? nem hiszem.

no meg a nőzés nem csak egy játék és hobbi, fajfenntartásunk lényege, így meg had ne mondjam, hogy milyen ferde képben nevelkednek emberek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...