Aliens vs Predator - fejlesztői videó a multiról

  • Írta: Ghost
  • 2009. november 30.
  • Videó
Link másolása
A Rebellion által fejlesztett játék többjátékos módjáról tudhatunk meg néhány érdekességet az új videóban, valamint új gameplay jeleneteket is megleshetünk.
A Rebellion által fejlesztett játék többjátékos módjáról tudhatunk meg néhány érdekességet az új videóban, valamint új gameplay jeleneteket is megleshetünk.


A műfaj kedvelőinek nagyszerű élményt nyújthat majd az új Aliens vs Predator, amelyben hatalmas fajok közti csatában vehetünk részt. A többjátékos mód is remek szórakozást ígér, talán sikerül visszahozniuk azt a hangulatot, amit az AvP 2-ben megszerettünk. A megjelenés valamikor a következő évben várható PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.
15.
15.
OldM4n
Jöjjön már... jöjjön már...
14.
14.
Takuma Sato
Azt a kibekurt életét. Hát ez iszonyat fullos gém lessz. Nekem nagyon tetszik.

Iszonyatossan várom már, az Aliens-l fogom legelsönek kitolni, utána meg jöhet a Predator, ha meg nagyon tetszik, akkor meg kitolom embwerkével is. Ahhh
12.
12.
pjoco
Nagyon várom remélem futni fog! :D
11.
11.
Giga0509
10.
10.
geri q
#5: nyugi lesz hozzá



valaki vágja mikor jön ki? idén még viszont látom a piacon? vagy várni kell jövőre?
9.
9.
Giga0509
8.
8.
rolodinye
De rég láttam már SEGA játékot
7.
7.
Cinemabizarre
6.
6.
biolencse
#4: Igen, azt tudom, hogy mind a három faj játszható lesz, de úgy lenne az igazi, ha mondjuk mindegyikhez tartozna egy külön eseményszál, amit csak azzal lehetne végigvinni. Mert ugye most arról van szó, hogy három faj, egy kampány és a játék ide-oda dobál majd minket, hogy most ezzel legyél, most meg azzal stb. stb.
5.
5.
MadDragon
Remélem lesz dedikált szerver támogatás.
4.
4.
Mathia$
#1: már amikor bejelentették akkor meg lett erősítve hogy mind3 fajjal lehetünk a játékban, de 3 kampányról még sajna nem lehetett hallani :(
3.
3.
TEEBEEX360
Ütős cucc lesz.Remélem!:D
2.
2.
macmilan
Engem az érdekelne hogy mikortól kerül a boltok polcaira?? :)
1.
1.
biolencse
Engem már csak az érdekelne, hogy hány kampány lesz a játékban. Mert, ha emlékeim nem csalnak, akkor az előzőekben úgy volt, hogy mind a három faj képviselőjével végigmehettünk egy történeten. A mostani epizódról viszont azt mondták, hogy egy kampány lesz, csak bizonyos fejezetekben másik karakterrel kell nyomulnunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...