Hivatalosan is készül a Mirrors Edge második része

  • Írta: Ghost
  • 2009. december 4.
  • Érdekesség
Link másolása
John Riccitello, az EA CEO-ja a minap elmondta, hogy már egy jó ideje fejlesztés alatt áll a Mirrors Edge második része, amely nagyszerűbb lesz, mint az előd.
John Riccitello, az EA CEO-ja a minap elmondta, hogy már egy jó ideje fejlesztés alatt áll a Mirrors Edge második része, amely nagyszerűbb lesz, mint az előd.

Ugrás a galériához


Habár már beszámoltunk a játék készültéről, ám Riccitello még csak most jelentette be hivatalosan, hogy bizony már nagy erőkkel dolgoznak Faith újabb kalandjain, amelyek még az izgalmasabbnak ígérkeznek, mint a tavaly megjelent játékban. Elmondása szerint bűn lenne, ha nem folytatnának egy ilyen remek alkotást, amely megannyi innovatív ötletével rabul ejtette a játékosokat. Sajnos megjelenésről még nem tudott beszélni, talán a következő évben már meg is érkezik a Mirrors Edge 2.
23.
23.
GMatyi
#22: jaja:) biztosan rengeteg újítást raknak bele:D de tényleg jó lenne valami hírt kapni, hogy tényleg készítik, a rajongók megnyugodhatnak. állítólag trilógia lenne a Mirrorsból...
22.
22.
Scoo
Lassan egy év telt el a hír óta és azóta sehol semmi :((((
21.
21.
Timi_22
Az első ütős volt... rengetegszer kitoltam... egyszerűen nem lehetett megunni :D
20.
20.
hedzsooo
Haaat,IGEN. A grafika tetszetos, meg a videok/velemenyek alapjan a jatekmenet/elmeny is jo. NVidia-karikon. Nekem viszont ATI-m van. Azon is szep azert ??? (ATI-HD4870-esem van)

Vki, aki ATI-s, irhatna ide vmi biztatot, mert 1ebkent szeretnem kiprobalni ezt a jatekot, csak hat ugye, eleg UNDORITO, h a jatekgyartok csak NVidiara optimalizaltak igazan.
19.
19.
Kyuubi
#13: Szerintem úgy a legjobb hogy Hardon, lelőtt ember nélkül. ;)
18.
18.
Giga0509
#17: Nem,úgy volt hogy lesz.
17.
17.
Hororo
nem úgy volt, hogy nem lesz második rész ?
16.
16.
amd33
Ez hatalmas game az elsőt is imádtam...
15.
15.
bzsp
ennek örülök, nagy hiba lett volna, ha nem folytatják.
14.
14.
Scoo
Imádtam az első részt! Nagyon várós a folytatás! must have!
13.
13.
biolencse
#11: Ezt a véleményt én is osztom, és bár a sztori mód valóban lehetett volna kicsivel (mondjuk másfél órával) hosszabb, nem sorolnám a rövid kategóriába, mert ott voltak a ghost futamok, meg amikor a pályákat újra kell futni időre és az egyik legjobb, amikor hard fokozatra váltunk és semmi nem jelöli az útirányt. Na az a kedvencem.
12.
12.
biolencse
#2: Akkor valószínűleg nem öltél bele túl sok órát, mert bizony olyan komoly rövidítések vannak benne, hogy akár egy-másfél perccel is meg lehet javítani azt a köridőt, amit az alapból pirossal jelölt útvonalon viszel végig. Érdemes nekirugaszkodni és hosszas agyalás után rájönni, hogy merre mehetsz tovább, mert bizony vannak rövidítések.
11.
11.
Well
Számomra év fps-e :) Time Triallal sokat szórakoztam, 2 pályát meg vagy 100x végigfutottam :D
10.
10.
Optimus Prime
#9: hát igen, állati kontrasztos lett. Az a steril kék-fehér környezet váltva hol piros, zöld, kék, narancs színekkel. Na meg a fehér fák! De imádom! Szerintem hosszabb játékidő és szabadabb mozgás, amivel tudnának még újítani. De én akkor se bánom, ha ugyanaz lesz, mint az első csak a sztori folytatódik.
9.
9.
Takuma Sato
Hát ez kibaszott jó hir. Nagyon imádtam az elsö rész kismilliószor kitoltam. Csak két gondom volt, hogy elég rövidke lett, de élvezhetö volt minden perce. A másik meg hogy az eleje nagyon fehér volt, és szétbaszta az összes szememet, .

De ezen kívül nagyon oda ütös volt az egész.
8.
8.
Kyuubi
Az első a kedvenc játékom volt 360-on, ezt biztos be fogom szerezni PS3-ra ;)
7.
7.
Speaker187
Ki tudja mi sül ki belőle... Inkább a történetre fognak hajazni a fejlesztők, nagyobb fordulatokkal. Hosszú játékidővel, és egy teljesen szabadon bejárható várossal ütni fog a game! Azt pedig majd elválik megérdemli e a 2-es rajtszámot :)
6.
6.
mnmn1
en 1500ft vettem egy hete angliaban
5.
5.
tjames
Csak én érzem úgy, hogy ez inkább 1.5 lesz mint 2?

Mármint nem akarok szkeptikus lenni, de el nem tudom képzelni mit tudnak felmutatni többletet. Félre ne értsetek, mert az egy nekem is nagyon tetszett ! ! !

De nehéz ebből szinrem teljesértékű folytatást csinálni, mert nem igazán lesz több, mint egy ME1.5
4.
4.
Mathia$
nocsak nocsak.

Ennek Slik örülni fog :D



emiatt most beszerzem az első részt!
3.
3.
X360_FaNbOy
az első lenyűgöző volt....nekem nagyon bejött,,,,,várom a 2-est !! :)
2.
2.
Iwashi
Nagyon jó játék, csak számomra kicsit rövid volt, és azt ígérték, hogy alternatív útvonalak is lesznek, csak úgy látszik alternatív útvonal alatt azt értették, hogy nem átugrom a korlátot, hanem elcsúszok alatta... De várjuk, és remélem legalább annyira tanul a DICE a hibáiból (hál'istennek az EA csak kiadó) mint a UBI az AC2 esetében.
1.
1.
Rabit Wars
Nekem nagyon bejövős volt a játék látványvilágával teljesen elbűvölt az új harcrendszer és irányításról nem is beszélve : , minden nehézségi szinten végig toltam egyszerűen fantasztikus volt, meg a különböző , extra dolgok is gondolok itt, az időre teljesíteni a pályát stb.

Ha ez igaz hogy lesz 2. része én nagy örömmel fogom várni. ;-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...