Matrin Mystére

  • Írta: Daks
  • 2004. november 24.
  • Hír
Link másolása

A GMX Media ma bejelentette készülő legújabb kalandjátékát, a Martin Mystére-t. Az Egyesült Királyságban egyszerre több TV csatornán is futó sorozat világszerte hatalmas sikereket ért el: Kanadában az YTV adón 2 hónap alatt a legnézettebb műsor lett, kiütve ezzel a trónról Fairy Odd Parents-et és a Sponge Bob-ot. A játék készitőinek nem titkolt vágya a jövő évben az "év kalandjátéka" díj elnyerése.

Martin Mystére karakterét a Dorian Gray képregényekben ismerhette meg először a világ. A gamma története a készítők szerint olyan jóra sikerült, hogy a játékosok életük végéig vissza fognak emlékezni erre a kalandra. A játék hangulatáról ezen kívül még a valós idejű 3D-s szupergrafika és a Dolby-ban duruzsló háttérmuzsika is gondoskodik.

A sztoriról egyenlőre annyit tudni, hogy az M.I.T. egyik neves kutatóját, Prof. Eulemberget egy napon rejtélyesen meggyilkolják. Eközben valahol valakik által valamilyen (:D) forradalmi kütyü van készülőben, mely arra hivatott, hogy megváltoztassa a világ sorsát. Ekkor lép be a képbe Martin Mystére, akinek nem kisebb feladata lesz, mint megoldania egy temérdek rejtélyt, felgöngyölítenie a gyilkossági ügyet és megmentenie a világot az egyelőre még titok övezte szerkentyű elől. Nemsemmi. :)

A játékról a néhány kép mellett még egy új trailert is találhattok itt!

1.
1.
Daks
Igeretesnek nez ki, azert picivel tobbet is kinyoghettek volna a storirol ;(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...