UFC 2010 - Bemutatkozik az idei VGA-n

  • Írta: Ghost
  • 2009. december 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Lassan érkeznek az információk azon játékokról, amelyek az idei Video Game Awards rendezvényen kerülnek majd bejelentés. Ilyen lesz a UFC Undisputed 2010 is.
Lassan érkeznek az információk azon játékokról, amelyek az idei Video Game Awards rendezvényen kerülnek majd bejelentés. Ilyen lesz a UFC Undisputed 2010 is.

A THQ verekedős játékának újabb epizódja is hamarosan bemutatkozik, hogy a verekedős sportok kedvelőit elkápráztassa. Egyelőre konkrét információkat nem tudni a játékról, de december 12-én ez megváltozik, ugyanis akkor tartják meg a rendezvényt, ahol Keighley állítása szerint több, mint 11 játékot lelepleznek.
8.
8.
gyerecske
7-8 Én viszont pont az ellenkezőjét gondolom.

Ez benne a lényeg, mint élőben is sokszor vert helyzetből is egy pillanat allatt lehet fordítani.Elég egy jól elhelyezett ütés-rúgás és véged van.Ez adja a sava borsát , szépségét ennek a sportnak.

Nekem pont a FN műanyag egy picit.

Egyébként pedig a kettőből lehetne egy tökéletes verekedős játékot gyúrni.Valamiben a FN jobb valamiben pedig az UFC.
7.
7.
simon 555
#7: teljesen egyetértek:)

nekem sem jott be a 2009...
6.
6.
tjames
Nekem valahogy nemtetszős lett a 2009. Túl műanyag lett. Nekem inkább FNR a bejövős.

Mondjuk őszintén nem értem miért alakult így....de én hamar eladtam az UFC-met. Próbálkoztam próbálkoztam de valahogy túl steril volt... vagy túl bonyolult... de leginkább túl vagylagos. Hiába vertem szét az ellenfelet, az beb.szott egyet, ozt sanyi. Lehet az életben is így van... mégsem jött be.

Egy kicsit "simulékonyabb" kicsit fizikásabb (nem skriptelt fogvédőkiesés) bunyó jobban tetszene. Ezért várom egyelőre jobban ez EA MMA-ját. Ami FNR4-es fizikával szerintem büntetni fog, hacsak nem lesz elQrva az irányítás.

de ez az én véleményem....
5.
5.
SamS
kegyetlen jó volt a 2009 :) reméljük a 2010 még jobb lesz. talán a grafikai fejlődésre annyira nem kell odafigyelni inkább az animációk és a fizika érdemelne több odafigyelést :)
4.
4.
simon 555
#3: nem akarlak megsérteni de nekem meg az olyanokbol van elegem akik állandoan azzal nyaggatják az embereket,hogy vegyenek konzolt....

(ezt ugy mondom,hogy van xboxom és hamarosan ps3 am is)
3.
3.
kankadi
1: vegyél már konzolt, unalmas ezeket hallgatni, olvasgatni midnen egyes konzolos hirnél... elnézést de nagyon idegesít már... írj egy levelet a fejlesztőknek hogy jöjjön pc-re, ne itt sirj légyszives
2.
2.
gyerecske
Sirály, az előzőt rommá játszottam és még most is!
1.
1.
F.Dani
Látom ez sem jelenik meg PC-re. Pedig má régóta várok egy verekedős játékra....:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...