Fél évet késik az új Resident Evil film premierje

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 9.
  • Csúszás
Jövő augusztusban került volna mozikba a negyedik élőszereplős Resident Evil film, ám Milla Jovovich bejelentése szerint 2011 előtt nemigen lesz premier.
Jövő augusztusban került volna mozikba a negyedik élőszereplős Resident Evil film, ám Milla Jovovich bejelentése szerint 2011 előtt nemigen lesz premier.Bár sokáig úgy volt, hogy a Resident Evil megmarad trilógiának és nem lesz élőszereplős folytatás, úgy tűnik, az alkotók nem bírnak magukkal, mert jó ideje készül a negyedik rész Afterlife alcímmel. A főszerepet ismét Milla Jovovich kapta, aki a minap egy Twitter-bejegyzésen keresztül árulta el, hogy csúszik a tervezett megjelenés, s augusztus helyett 2011 januárjában kerül mozikba az új film. Jovovich szerint nem akarják elkapkodni a munkálatokat, a komótos tempóért cserébe viszont megígérte: az Afterlife ütni fog!
8.
8.
kratos83
A kép az tényleg jó :)
7.
7.
thelegendary
Egy igazi resident sztorit kérnék ha lehet......
5.
5.
Oliver S96
nem ezt a képet raktam volna ki XD
4.
4.
Csoola
én annyira nem szeretem bár a minap megnéztem az elsöt, nem igazán várom majd ugyis megnézem valamikor

3.
3.
szabovagyok
sztem 1.: igazi jó kis horror, akcióval fűszerezve 2.: akció-horror feeling 3.: nuku horror, nem is volt valami nagy film, remélem a 4-ben visszatérnek az ijesztgetősebb stílushoz :)
1.
1.
Game Fan
Hát na nem baj legalább tovább fogok jáccani a játékkal :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...