Május végén érkezik a UFC 2010: Undisputed

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Bár a UFC 2010 hivatalos bemutatójára estig várni kell, a Gamestop már jó előre megszellőztette a verekedős játék megjelenési dátumát - ezt a THQ is megerősítette.
Bár a UFC 2010 hivatalos bemutatójára estig várni kell, a Gamestop már jó előre megszellőztette a verekedős játék megjelenési dátumát - ezt a THQ is megerősítette.



Az este folyamán az első részletek mellett talán képeket és gameplay videót is láthatunk az Ultimate Fighting Championship hivatalos játékának legújabb részéről, ám addig jobb híján be kell érnünk a múlt héten érkezett kedvcsináló videóval és a Gamestop által kiszivárogtatott megjelenési dátummal, mely szerint a UFC 2010 május 25-én jelenhet meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A hír nem kamu, a THQ hivatalosan megerősítette az információkat.
13.
13.
tjames
#13: Így van. Valahogy neem sem volt az igazi a 2009. Akartam hogy az legyen, isten látja lelkem, próbálkoztam is. Valahogy azonban nyomába sem érhet nálam a FNR4-nek. S ezért azt remélem hogy az MMA nekemvalóbb lesz.
12.
12.
SamS
#11:

és nem is lesz több NFL játék PC-re.Ezt már nem egyszer el is mondták.



A hírhez annyit h kb 1 év lesz a két játék 09 - 10 között :) reméljük tudtak rajta finomítani :)
11.
11.
pettung
#10: hát hogyha van lóvém egy jó játékra akkkor azt szivesen megveszem...mondjuk az idei FIFÁn (PC) NEM VOLT MIT ÉRTÉKELNI...nagyon nagy csalódás volt számomra(egyszerüen nem birom felfogni,miért nem birják megcsinálni PC-re is úgy ahogy XBOX-on és PS3-on van+a másik nagy csalódás ,hogy a 08-as Madden NFL óta semmilyen amerikai focis játék nincs PC-re)
10.
10.
gyerecske
#9: Nem sokan tennék ezt sajnos(PC,X360), a PS3 nincs feltörve.

Te is azon ritka játékosok közé tartozol, akik értékelik a fejlesztők munkáját.

9.
9.
pettung
#8: jah megvenném , de csak azért mert tudom,hogy a 2009-es is rohad jára sikerült...volt szerencsém kipróbálni a haveromnál (PS3) .azokat a játékokat amiket tudom hogy jók azokat általában megveszem(GTA IV.,R.S.VEGAS,RESIDENT EVIL 5...)
8.
8.
gyerecske
#7: Megvennéd ha kijönne pc-re?
7.
7.
pettung
elég kiakasztó ,hogy a PC-seknek nem dobnak ki semmilyen ilyen jellegü gamet...pedig nem lenne rossz,hogyha egyszer ránk(PC-sekre) is gondolnának
6.
6.
gyerecske
Király, azt hittem csak később fog jönni.

Most is a 2009-el tolom, remélem ez is lesz olyan legalább.
4.
4.
Kyuubi
A 2009 demója nemk volt rossz, de akkor lehet hogy majd inkább már ezt veszem meg.
3.
3.
seci92
#2: Holnap hajnalban lesz, 2körűl.
2.
2.
vaszika
Hol van a sok VGA-s hir?Mar 12-e!
1.
1.
seci92
Beakartam szerezni újra a 2009-et de akkor inkább megvárom a májust. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...