Star Wars: The Force Unleashed 2 - az első trailer

  • Írta: dante92
  • 2009. december 13.
  • Hír
Link másolása
Jövőre folytatódik a Star Wars: The Force Unleashed, s ahogy az az új videóból is kiderül, Starkiller még mindig nem az a gyámoltalan lélek, akit könnyű helyben hagyni.
Jövőre folytatódik a Star Wars: The Force Unleashed, s ahogy az az új videóból is kiderül, Starkiller még mindig nem az a gyámoltalan lélek, akit könnyű helyben hagyni.A The Force Unleashed remek játék volt, és a folytatása is annak látszik! Hősünk egy arénába érkezik, ahol egy hatalmas szörny vár rá: két lézerkarddal néz szembe a bestiával, s az electro technikáját használja ellene. Ha a videóban Starkiller szerepel, hogy kerül ide a történtek után? Kérdés van bőven, választ remélhetőleg egy-két héten belül kapunk. Egyelőre semmi információ nincs a folytatásról, mindössze annyit tudunk, hogy valamikor 2010-ben jelenik meg.
48.
48.
Dani649
46.
46.
lxdc
#47: Hát beállítás tényleg nem volt, de jól futott.
46.
46.
lxdc
NEM LÉZERKARD!!!!

FÉNYKARD!!!!!
45.
45.
pjoco
Hát a PC-s ritka szarul lett optimalizálva pedig volt rá 1 évük és még csak egy tetves grafikai beállítást se tettek bele!
44.
44.
Hiroky
Jah aspyr nagyon rossz.. szerintem az irányítás is pocsék volt PC-s FU-be.. aki játszott mind2vel az látja ,h mennyire sz*r a pc-s:D sajna.. :(
43.
43.
drat576
#44: én is a nanja bladnél néztem hogy ezt írja a game h Don't turn off your console, nah mondom kuka :)
42.
42.
petimanus
42: De hát az Aspy készítette, ami szerintem a leghanyagabb átportoló társaság, ami létezik. Mégcsak arra sem fáradtak, hogy a feliratokat átírják. Nekem a gépemre ne mondja már egy játék, hogy Don't turn off your console :D

Másik, hogy a Lucasarts igazán elspórolta a dolgot, hogy az Aspyr-ra bízták :(Ez a játék űber állat lesz! Alig várom, hogy megtudjuk a történetét :D
41.
41.
WorldofSprite
#37:Az eredeti elképzelés szerint lett volna csak Anakin Sidius teremtménye. DE nem lett az. Lucas belátta, hogy az már túl sok vizet megzavarna, ezért nem lett az. A HIVATALOS történet szerint, Anakint a midikloriánok nemzették, Sidiusnak köze sem volt hozzá. Csak a közelébe járt, hogy megértse, Plagueis hogyan volt képes életet teremteni, végül nem jött rá.40.
40.
Ilukin
#37 nekem annyi a bűnöm h a proci 2x2,13on fut és nem 2x2,4en és szaggat és ami bűn benne, hogy a grafikai beállítások gyárilag levehetetlenek maximumról, ergo ha lenne benne legalább egy minimum-közepes-magas beállítási csúszka már nem lenne ekkora a gépigény, csak kicsit dolgozni kellett volna vele, és mint tudjuk a munka bűzlik...
39.
39.
Optimus Prime
#37: Mennyi az a nem elég a minimumhoz? A múltkor volt a CDgalaxisnál, é a hátlapon olvastam, hogy 8600 GT is elég neki - nem csak 8800. Viszont egy magos CPU-n tényleg nem fut, Pentium Dual-Core széria jó neki?
38.
38.
drat576
"elektro technikáját" - ezen behalok :), remélem rögtön jön személyi sz.gépre is, ha meg nem, akkor maaaajd, lesz elég jó game idén :)
37.
37.
geri q
szentem meg a nagy bumm után a végén ott hagyták a hullát ami mégsem hulla majd magáhoztért és elhuzott a francba :D
36.
36.
Skippyke
Ne vegyétek tutira, hogy meghalt. Darth Sidious, Darth Plagueis tanírványa, és ezért befojásolni tudja a sejteket. Az eredeti történet szerint a midikloriánokat is ő írányitotta, hogy Anakin megfoganjon. Tehát könnyen elképzelhető, hogy Sidious ugyanezzel a módszerrel újraélesztette Starkillert.

Amúgy meg a PC-s porttal az aspyr kitünő munkát végzett, főleg az optimalizálás terén. Nem lehet rájuk egy rossz szó sem. 3 nagyon kemény fizikai motort optimalizáltak a játékba úgy, hogy az hibátlan lett. A gépem nem felelt meg a minimum követelményeknek, mégis fps lagg nélkül, kb 60 FPS-el megy. Szerintem nincs hiba ben, a GTA4 portolása sokkal roszabb!
35.
35.
Mathia$
#34: light sideban meghalt a srác
34.
34.
dante92
#33: bizony, ezrét is fura...
33.
33.
WorldofSprite
#33: A Dark Side -os végjáték után...

De mint minden sw folytatás, ezis a Light Side ending-et folytatja :D.
32.
32.
White Tiger29
nagyon kemény alap játék jövőre :D

am a srác nem abban a dart véder szerű ruhában volt mikor vége lett az 1-nek? Legalábbis az egyik befejezésben:D
31.
31.
Mathia$
Nekem nagyon tetszik és nagyon érdekel hogy honnan folytatják a szálakat ha ugyanaz a főhős.
30.
30.
balazs912
nemtom. én egy új jedi knight-nak jobban örültem volna. bár ez is nagyon fasza.
29.
29.
geri q
hááá én megmondtam hogy tfu 2-lesz :P :D
28.
28.
Scorpion02
Inkább a Battlefront 3-at csinálják meg
27.
27.
elite_hun
#26: Ez azért nem igaz mert Price-t nem láttuk konkrétan meghalni
26.
26.
simon 555
#24: és ha nem halt meg?valahogy tulélte?a COD4 ben is meghalt Price de aztán mégsem:D
25.
25.
Ilukin
hát én remélem, hogy ebből nem egy (már) szánalmas(nak sem nevezhető) pc "port" lesz mint az előzőből, egyszerűen sajnálom azt aki azért pénzt adott ki és még viccnek is rossz amilyen hercehurca volt körülötte...
24.
24.
lucasarts ugyanazt csinálja a filmekkel mint a játékokkal, nevetségesek.

starkiller meghót, ő inditotta el a lázadókat amely végül megbuktatja majd a birodalmat.

számomra igy komplett a sztori, lucasarts meg bekaphassa hogy mindenről csak a rókabrt akarják lehúzni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...