Arkham Asylum 2 - Joker megint nem bír magával

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 13.
  • Videó
Link másolása
Eddig is nyílt titok volt, ám mára vált csak hivatalossá és egyben biztossá: minden idők legjobb szuperhősös akciójátéka folytatást kap!
Eddig is nyílt titok volt, ám mára vált csak hivatalossá és egyben biztossá: minden idők legjobb szuperhősös akciójátéka folytatást kap!



Bár Joker legutóbbi rendbontása után azt hihettük, Batman végre kipihenheti magát, elmehet bulizni, s végre gondtalanul intézheti a Wayne Corporation ügyes-bajos dolgait. Rosszul hittük, igaz, erre az első rész végén is láthattunk utalást és a fejlesztők sem zárkóztak el attól, hogy folytatódjon az év egyik legjobb játéka. Joker (és úgy tűnik, Mark Hamill szintén) visszatér, sőt a szemfülesek még arra is találtak utalást, hogy esetleg Kétarc is szerepelhet az új részben!
21.
21.
petimanus
Az első is totál állat volt, hát ez milyen lehet? A következő év valami fenomenális lesz: TFU2, Batman: AA2, Mass Effect 2, Medal of Honor...Már most elkezdek kuporgatni :D
20.
20.
cella
Batman: aa folytatás tfu 2 mi jöhet még?
19.
19.
Hororo
Infúzión is van szegény :/
18.
18.
giga321
Úristen hogy néz már ki Joker . Olyan mintha meg lenne öregedve. Persze azért néz ki így mert Batman kiütötte robbanó zselével.
17.
17.
drat576
16.
16.
Hororo
olyan a poszter, mintha Joker szája lenne ott, de lehet ezt csak én látom így :c. Állati game lesz, a trailer már most hátbarúgott
15.
15.
Mathia$
ÚÚú ez mekkora lesz! Akinek nem tetszik az a beteg! xD



Why so serious? :)
14.
14.
Kocsis92
mi az utalás kétarcra? a We Want You-s poszter?
13.
13.
fojesz
#8: Ha ismernéd a Batmant és össze tudnád vetni a fenti trailerrel, akkor értenéd, hogy milyen utalásokat lehet leszűrni belőle.
11.
11.
bzsp
király! utóbbi idő egyik legjobb játéka, örülök h folytatják
10.
10.
krisztian93
szerintem vmi ilyesmi storija lesz de csak én gondolom: szoval az elszö rész végén volt hogy batman elment kétarcért elfogta de mire visszaért látta hogy megint kezdödik minden elöröl és kiderült hogy egyik gonos megszerezte a maradék anyagok. me tudjátok hogy a végén az utolszó introban egyik gonosz megszerzi az anyagot sztem az adta töbieknek és batmanek meg kell küzdenie vele ennyi meg gondolom és remélem lesz pér csavar. ja és bocs a szar helyesirászért csak gyorszan irok
9.
9.
Giga0509
#7: Az 1. rész végén mindig más nyúlt ki a vízből,szal nem biztos hogy csak killer croc lesz a 2-ben.Valakinél Scarecrow,valakinél Bane.
8.
8.
JcGross
#3: Nagyon sok minden van a honlapon...
7.
7.
demon68
jónak tűnik, gondolom azok a főgonoszok akikkel nem találkoztunk az 1. részben biztos jönnek: Two-Face, Penguin, Dr. Freeze, talán Riddler. +lesz még ugye Joker és Harley Quinn, meg az 1. rész alapján Killer Croc.
5.
5.
Killerbee
Luke Skywalker Jokerkent kisert minket :D
4.
4.
Takuma Sato
Aztaa ez állatian jó hir. Imádtam az elözö részét, csodálatos pillanatokat nyujtott.
1.
1.
radko1010
fú, kirázott a hideg a trailer közben.

nagyon jól megcsinálták
1.
1.
crytek
Hát lehet nekem szárnyal a képzeletem de nekem ebből a videóból az jön át hogy Joker egész Gotham-et "Arkham-á" tette és ott belül burjánzik a bűnözés mindez Joker vezénylése alatt.

Lesz Batmannak munkája bőven.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...