Mozgásba lendül a True Crime Hong Kong

  • Írta: Ghost
  • 2009. december 13.
  • Videó
Link másolása
Az éjszakai leleplezés után végre mozgásban is láthatjuk a legújabb True Crime epizódot, amely Hong Kong utcáira repít bennünket. Ismét remek akció vár ránk.
Az éjszakai leleplezés után végre mozgásban is láthatjuk a legújabb True Crime epizódot, amely Hong Kong utcáira repít bennünket. Ismét remek akció vár ránk.


Sokat kell még várnunk a következő GTA epizódra, ám addig is itt lesz a True Crime legújabb része, amelyben hasonló kalandok várnak ránk, csak Hong Kong utcáin. Az előzetesből megtudjuk, hogy egy beépített zsaru élete sosem könnyű, de mindig megpróbál jó döntést hozni.
14.
14.
ThomasKoller
Uhh megnéztem a trailert:D És igen már beugrott a legfontosabb dolog:D A hangulata sztem sokkal jobb mint a GTA-nak,a verekedések nagyon jól megvoltak csinálva! Viszont a sztori kb. nem is volt....De azt hiszem ebben most még a sztori is jó lesz:D
13.
13.
ThomasKoller
a második részének PS2-n elég jó grafikája volt,a szél fújta a z újságpapÍrokat,egész jó fényeffektek,nem lehetett 20fegyver nálad,hanem mindig a csomagtartóba kellett pakolni, fegyverek hangja is nagyon jo volt,csak tényleg a fizikával volt baj azt hiszem!Emlékszem még a verekedés is nagyon jól meg volt oldva,csomó stílust tanulhattál,utcaiharc versenyek voltak...SZóval lehet ez tényleg jobb lesz mint a GTA4!! Már várom!
12.
12.
huszti
nem rossz..nagyon nem rossz
11.
11.
Mathia$
#9: úgy ám :)



Első két részét csak próbáltam, nem nagyon izgattak.. talán már túl régi gamek voltak amikor a kezembe kerültek, de nem baj. Ez bejövős.
10.
10.
drip
Úúú basszus a 2-vel mennyit játszottam te jó éég =P Kifejezetten örülök ennek már alig várom
9.
9.
dante92
Na akkor ez volt az, amire azt hittem hogy a Death to Rights :)!
8.
8.
d15a5t3r
Ez jónak tűnik. Hong Kong izgalmas placc, tetszik. A második résszel játszottam, az egész klassz volt. Csak az irányítás volt eléggé konzolos.
7.
7.
Kocsis92
TEtszik a szövege, grafika se rossz, hong kong se rossz:D kíváncsi vagyok rá
5.
5.
JcGross
Az első kettő szerintem elég gyökér volt, de ez most jónak néz ki!
4.
4.
mnmn1
3.
3.
Csoola
az elsöt még vártam és kicsit tetszett, de a második szar lett és ez se lesz nagy szám szerintem, no meg nem szeretem a kinaiakat szoval ez a hong kong téma alapbol nem jön be

nem várom
2.
2.
Giga0509
PS2-s részekkel játszottam azok jók voltak,de ez mindent visz :D már most jobban bejön mint pl. a gta 4...
1.
1.
cross56
Ez nagyon jónak tűniik,én még az első 2résszel nem játszottam,de elég jónak tüntek azok is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...