Még mindig fejlesztés alatt áll a Battlefront III?

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 14.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre több pletykát hallani a Star Wars: Battlefront III kapcsán annak ellenére, hogy a jelenlegi hivatalos álláspont szerint a LucasArts egy időre jegeli a sorozatot.
Egyre több pletykát hallani a Star Wars: Battlefront III kapcsán annak ellenére, hogy a jelenlegi hivatalos álláspont szerint a LucasArts egy időre jegeli a sorozatot.

A játék fejlesztését a Free Radical kezdte, onnan vándorolt a projekt a Rebellionhoz, majd a Pandemichez. Állítólag. A LucasArts sosem erősítette meg a fejlesztőváltásokat, egyedül annyi biztos, hogy a Free Radicaltől elvették a játék fejlesztésének lehetőségét. Az viszont tény, hogy az említett három csapat közül már csak a Rebellion működik, s az sem biztos, hogy egyáltalán folynak még az új rész munkálatai.

Chris Marazzo színész azonban határozottan állítja, hogy igen, jelenleg is fejlesztés alatt áll a Battlefront III. Marazzo a saját weboldalán tüntette fel, hogy ő felel az új Battlefront szereplőválogatásáért, igaz, a későbbiekben ezt kiegészítette azzal, hogy ezek a válogatások végül a Star Wars: Empire at War legutóbbi kiegészítésére vonatkoztak annak ellenére, hogy ettől függetlenül még mindig készül a Battlefront harmadik része, Hivatalos információnk még mindig nincs, annyi biztos csak, hogy ez a nyilatkozat sem volt kevésbé zavaros, mint a projekt körülötti hercehurca.
8.
8.
terenceHill
várjuk az összes komolyabb hangvételű star wars játékot :)
7.
7.
Scorpion02
Ja ja jó lenne, de remélem megcsinálják az imperial commandot is.
6.
6.
gaurone
Ez kell a népnek:D Csináljátok , nem muszáj gyorsan csak jó játék legyen!!:D
5.
5.
Micro Face
4.
4.
peterpal7
1.
1.
pjoco
Faszi elszólta magát! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...