Április végén indul a Halo: Reach bétatesztje

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 14.
  • Korai verzió
Link másolása
Ha minden igaz, április végén indul a várva-várt Halo: Reach még inkább várt bétatesztje, mely egyúttal az első lehetőség lesz arra, hogy testközelből megismerjük az új Halót.
Ha minden igaz, április végén indul a várva-várt Halo: Reach még inkább várt bétatesztje, mely egyúttal az első lehetőség lesz arra, hogy testközelből megismerjük az új Halót.

A hétvégén már láthattatok egy meglehetősen hangulatos előzetest az új játékról, a minap pedig arra is fény derült, hogy április 29-én elindul a játék bétatesztje, melyben azok vehetnek majd részt, akik megvásárolták a Halo 3: ODST-t. A hír a Child's Play Charity jótékonysági árverésről származik, ahol a Bungie többek között azt is felajánlotta, hogy a legtöbb pénzt felajánló támogató hét barátjával egy exkluzív stúdiólátogatást nyerhet, ahol több héttel a nyilvános béta előtt kipróbálhatják a játék multiplayer módját. A Microsoft egyébként nem erősítette meg a híreket, egyelőre csak tavaszi startot emlegetnek.
8.
8.
Mathia$
#7:A Wars-t kihagytad ;) igaz az nem nevezhető halonak.



#6: mert rajongótábora vetekszik a káll óf djútyival xD



Akinek majd skerül valahogy betat szerezni az monnyon majd vmi véleményt róla és esetleg majd videót vegyen fel róla. Jó tudom addig még sok idő van.
7.
7.
Batri
#6: milyen gyakran? a Halo 3 2007-ben jelent meg...2 évre rá az ODST ami egy kiegészitőnek nevezhető és elvileg jövőre jön új graf motorral a Reach, amit már jó ideje csinálnak... szóval nemkell rinyálni...
6.
6.
mnmn1
miért kell ilyen gyakran új rész?
5.
5.
Terawatt
#3: Őszintén remélem hogy nem térfa lessz belőle ;)kiváncsi vagyok hogy végül tényleg ez lessz-e az év játéka mint ahogy mondták
4.
4.
bzsp
már ezért érdemes volt megvenni az ODST-t:) nagyon várom
3.
3.
lesi20
Csak nehogy Árpilis térfa legyen
2.
2.
K.G.
#1: Nem hiszem, legalább is az előzetesből ítélve, ráadásul elvileg előzményeket dolgoz fel.
1.
1.
brolin10
A Reach főszereplője is Master Chief lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...