Pénteken érkezik a The Saboteur első javítása

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Az ATI-tulajdonosoknak meggyűlt a baja a The Saboteurrel, ám ha minden jól megy, pénteken, két héttel a játék megjelenése után megoldódhatnak a problémáik.
Az ATI-tulajdonosoknak meggyűlt a baja a The Saboteurrel, ám ha minden jól megy, pénteken, két héttel a játék megjelenése után megoldódhatnak a problémáik.



Állítólag a Windows 7-et és az ATI-kártyákat együtt különösen nem szereti a játék, a kettő kombinációja esetén a The Saboteur már elindulni sem hajlandó. Az Electronic Arts jóval a játék boltokba kerülése után bejelentette: pénteken megjelenik a játék első javítása, amely az említett problémával is foglalkozik, igaz, ez még nem a végleges változat lesz, ami egyúttal azt is jelentheti: nincs garancia arra, hogy staliban működik majd és minden gépen egyformán javulás várható. A hír mellé egyébként két élőszereplős trailer is érkezett, érdemes megnézni őket.

4.
4.
F1y3r
#3: Februárban csak.

végre legalább próbálnak kiadni egy javítást
3.
3.
adikas
Assassins2 Pc-re mikor is jön ki?
2.
2.
CoDer
nagyon jó ez a két trailer! am vki tudja még milyen hibákat javít a patch?
1.
1.
dareal
a legszebb, hogy az Ati tojik rá, EA kért driver fixet, Ati meg csak annyit reagált, hogy karácsony után, azaz majd januárban _talán_



EA-nak ez karácsony előtt nagy érvágás lenne, ráadásul gondolom, hogy a vásárlók, hogy örülhetnek.



a hibák a több magos procik esetén jelentkeznek, átmeneti megoldás lehet (nem minden esetben segít), hogy a játékot 1 magon futtatjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...