Megérte várni az új Splinter Cellre

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 22.
  • Hír
Link másolása
Patrick Redding, a Splinter Cell: Conviction többjátékos módjáért felelős fejlesztőcsapat feje szerint megérte a több évnyi várakozás az új Splinter Cellre.
Patrick Redding, a Splinter Cell: Conviction többjátékos módjáért felelős fejlesztőcsapat feje szerint megérte a több évnyi várakozás az új Splinter Cellre.

Ugrás a galériához

A játékot még 2007-ben kezdték el fejleszteni, látszólag nem is rossz koncepcióval, rövidesen azonban mégis ejtették az eredeti elképzeléseket és gyakorlatilag a legelejéről kezdték újra a munkálatokat a Ubisoftnál. Hamarosan végre megjelenhet a játék, s a fejlesztők szerint megérte a várakozás: a Conviction csúszásai kifizetődnek majd a kritikákban. Redding szerint a Splinter Cell komoly franchise, ki akar olyan csapat lenni, amelyik lejáratja és tönkre teszi azt? Márpedig az eredeti elképzelés állítólag nem volt vállalható, muszáj volt megbizonyosodniuk róla, hogy amit csinálnak, az jó, hogy végül ne érhesse panasz az új rész minőségét. A Splinter Cell: Conviction februárban kerül boltokba.

54.
54.
hauer
#53: Upsz, a #36 én voltam. Szóval wabbit neked szólt. ;)
53.
53.
hauer
#36: Én érvelek és véleményt mondok, veled ellentétben nem szoktam hisztizni és nem fújok fel semmit.
52.
52.
wabbit
#36: menj és panaszold be sam fishert valami ombudsmannál amiért fejeket húz tükrökbe.. ez egy játék, fújd fel.. mit hisztizel?



már régóta várok erre a játékra.. biztosan zsírfagyi lesz =)
51.
51.
2024
#49: Hát szerintem ebben a videóban épp be akarta mutatni az új elemeket, mozdulatokat, stb...gondolom ebben is lesz bőven lopakodós rész...meg ha már egy történetet folytat/fejez be a conviction akkor szerintem egyértelmű, hogy ahogy változik Sam "lelki állapota" úgy változik az akadály leküzdésének módja...szerintem ezzel csak még élethűbbé, élvezhetőbbé válik a játék
50.
50.
milan32
ez hihetetlen game lesz ANNYIRA VÁROM MÁR
49.
49.
hauer
Akkor itt egy élő játékbemutató a conviction-ból:

http://www.youtube.com/watch?v=DvC0m7nYuK8
Így kell lopakodni? Senki nem ússza meg benne élve. Ezzel az erővel counter strike-ozhatnék is online.

És én kérek elnézést hogy. A fikázás pedig nem itt kezdődik.
48.
48.
mnmn1
#45: de negatív vélemény is van a világon és mért ne írhatná le



leírhatja de ne fikázza

47.
47.
drat576
#46: szerintem meg ideje volt bekeményíteni, ebben is lesz lehetőség lopakodásra, a játékoson múlik milyen stílust választ
45.
45.
Killerbee
#39: Látom ennyi jutott el az agyadig a kommentemből, sebaj ezis több mint a semmi :)
45.
45.
amd33
43: azért a 4. rész is még nagyon frankó volt bár igazad van az uj rész már nem lesz oylan lopakósos mint az előzőek és ez nekem se tetszik igazán...
44.
44.
hauer
43.
43.
hauer
Köszi Skullman. Az sc a chaos therory-ig végigvihető volt emberölés nélkül, sőt, voltak pályák, ahol kimondottan tilos volt a küldetés sikeréhez és ez tetszett, a világ legjoibb akciójátéka volt, mert ehhez gondolkozni kell, várni kell, lapulni kell úgy, hogy senki ne tudjon róla hogy ott vagyok. Ettől volt az sc igazán jó, nem pedig attól, hogy aki szembejön az utcán azt felkenem a falra miközben az egész rendőrség engem üldöz, mint egy banditát. És bármiben lefogadom veled, hogy lesz a sorozatnak következő része.
42.
42.
mnmn1
#40: disagree, read Skullman comment
41.
41.
Skullman
#36: Gratulálok ehhez a gyökér kommenthez. Ha bajod van az SC-vel akkor miért foglalkozol vele. Igenis kell az új rész mert egy régi cím végre befejezheti a saját történetét. Ha tényleg tetszett volna az első három rész akkor nem mondanád azt, hogy nem kell új rész.
40.
40.
watto
38: agree.

Miez, csak dicsőíteni lehet egy játékot? Come on!
39.
39.
mnmn1
#38: ezzel?



A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
38.
38.
Killerbee
#37: Megtiltod neki? Én speciel várom, de negatív vélemény is van a világon és mért ne írhatná le. ( és ne gyertek nekem ezzel a vélemény olyan mint a segglyuk c. mondással :D )
37.
37.
mnmn1
#36: Nem cseszték el csak az a baj hogy nem adjak ki ps3-ra :(



amúgy ha nem tetszik ne írj semmit!
36.
36.
hauer
Februárban kerül a boltokba, nagyszerű. Ki nem szarja már le a Splinter Cell 621. részét is, ahol Sam Fisher maga lesz a vámpír. Ezt is húzzák amég lehet mert a sok unatkozó gamer megveszi jó pénzért, mindegy már hogy miről szól, még a saját országát is elpusztítja benne Sam Fisher ha kell. A harmadik részig volt ez a sorozat is jó. A negyediktől már elcseszték. Döntsd el hogy megölöd-e az ártatlan fasírttá vert képű nyüszítő pilótát vagy nem. Szarság! Itt meg kend a fejét a tükörbe annak aki éppen ott van a wc-ben, hátha ő is tud valamit a te bajodról. Nehogymár a végén kiderüljön hogy Lambert a szemét és a harmadik részben megölt Shetland volt a jó fiú.

Amúgy meg Boldog és Splinter Cell mentes Karácsonyt!
35.
35.
tomy88trance
34.
34.
attilaK
A lényeg, hogy én nagyon várom.
33.
33.
watto
11: aha, aktív olvasó vagyok, csak kommentelni szoktam ritkán.. de most nem bírtam ki szó nélkül! :P
32.
32.
megalonagyix
Imádom nézni az osztást, teljesen kívűlálló PC-sként XD
31.
31.
drat576
a PS3masok minek néznek be egy ilyen hírhez, hogy rinyálhassanak?
30.
30.
Mathia$
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...