Újabb nyolc évig a THQ kezében a WWE jogok

  • Írta: Ghost
  • 2009. december 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Eddig is a THQ kezében voltak a WWE jogok, amelyek a videójáték készítésre vonatkoznak, és mint kiderült, ez még nyolc évig biztosan így is marad.
Eddig is a THQ kezében voltak a WWE jogok, amelyek a videójáték készítésre vonatkoznak, és mint kiderült, ez még nyolc évig biztosan így is marad.

Ugrás a galériához


A WWE SmackDown! Vs, RAW sorozatot a THQ szállítja már évek óta, több-kevesebb sikerrel, ám abban biztosak lehetünk, hogy ez egyelőre így is marad. A cég CEO-ja, Brian Farrell elmondta, hogy nagy öröm számukra, hogy a jövőben is maguk mellett tudhatják a WWE támogatását, és igyekeznek, hogy minden évben jobbnál jobb játékokkal kényeztessék a küzdősportokat kedvelő játékosokat.
14.
14.
watto
11: ezt inkább nem is véleményezem, legalja.hu

13: nagyon nyomatják, amúgy nem nagy durranás

15: nem tudom miről beszélsz, mostanában is szokta nyomni a földön dobogtatást Sweet Chin Music előtt, csak néha úgy jön ki a helyzet, hogy nem csinálja. Elbow drop után szokott dobogtatni főleg.
13.
13.
minimilord
kedvenc: HBK

a grafikai motor tényleg elavult meg néhány finisert is tulbonyolitotak pl: sweet chin music (HBK kivégző mozdulata) mért kell megrugni 5x a földet mért nem lehet alapból megrugni (amugy ő sem ugy szokta de már rég ota úgy van, talán nem akkarnak modositani) és évről-évre ugyan az a grafika, ráférne egy kis újitás.

Ha nyolc évig náluk van a jog legalább tudunk mi fanok játcani az új illeva a régi kedvencunkel....
12.
12.
pjoco
És még a filmjei se rosszak! :D 12 menet nem is volt rossz!
11.
11.
Kerik
Én John Cena-t csipem legjobban!Az a gyerek tud!
10.
10.
bete32
#11: Őőőő van kedvenced, de mégis sz*rnak tartod az egészet? érdekes...
9.
9.
mnmn1
#7: De egyébként a műsor egy nagy shit az egész csak színészkedés, előre betervezett fos
8.
8.
mnmn1
7.
7.
drip
#7:

All time Kedvenc

Undertaker

The Rock

Stone Cold Steve Austin



Aktív kedvencek

Undertaker

HBK

esetleg HHH de nem tom ez már nem olyan...már rég óta elég szar a WWE story line =/ mindig egy a vége...dobjuk oda az övet Cena-nak -.- Bezzeg régen az attitude era anyáááám mekkora volt már a The Rock vs Stone cold rivalizálás istenem :O vagy a HH-Stone Cold de az Undertaker vs Mick Foley is hatalmas volt ... most meg ritka a jó rivalizálás,de tavaly illetve év elején jó kis háborút csináltak HHH és Randy Orton között...vagy Undertaker és HBK között is



Uhh kicsit elkalandoztam =P
6.
6.
bete32
ez szvsz egyáltalán nem szemét. Aztán lehet, hogy csak azért gondolom így, mert szeretem a WWE-t. Haverral órákat elszoktunk játszani a 2010-es Smackdown vs. Raw-val. Az tény, hogy egy grafikai újítás nagyon ráférne, de ezt ellensúlyozza a rengeteg lehetőség a játékon belül. És a kedvencem pedig: The king of kings. Triple H! :D (Ebből következik, hogy a kedvenc csapatom a DX)
5.
5.
Giga0509
#6: Ki a kedvenced? :D



nekem Rey Mysterio :P
4.
4.
drip
De kért ennek a nyomrék Cena-nak kellet a fejét ki tenni xD



Amúgy én mindig is elvoltam vele,bár kétségtelen egy vadi új grafikus motor és egy normálisabb animálás elférne :)
3.
3.
watto
túlzásokba azért ne essünk moloj :)
2.
2.
watto
Na ez nem túl jó hír... vagy felőlem maradjon a THQ-nál, csak váltsanak dinamikusabb engine-re, mert ez a mesés nagyon gagyi.
1.
1.
Giga0509
LOL 1. képen a tábla :D



"the guy behind me cant see" xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...