Jövő héten jön az új Dragon Age: Origins DLC

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Jövő héttől tölthető le a november végén bejelentett Dragon Age: Origins kiegészítés, a Return to Ostagar - a megjelenés egyelőre a PS3-as változatra nem vonatkozik.
Jövő héttől tölthető le a november végén bejelentett Dragon Age: Origins kiegészítés, a Return to Ostagar - a megjelenés egyelőre a PS3-as változatra nem vonatkozik.


Az egykor hatalmas Cailan király fegyvereit és páncélzatát kutathatja fel Ostagarban az, aki beruház majd a 400 Microsoft Pontba illetve 5 dollárba fájó DLC-be. A fejlesztők szerint érdemes lesz, aki pedig szintén így gondolja, jövő hét keddtől, azaz január 5-től vetheti bele magát az új kalandokba - egyelőre kizárólag PC-n és Xbox 360-on, ugyanis a PlayStation 3-as változat még januárban esedékes megjelenésére egy csöppet várni kell majd.

18.
18.
Thomaw17
ÓÓÓÓ!Nagyon köszi a helpet.
17.
17.
Macifasz
#16: Amikor visszamentél Denerimbe és leölted azt a srácot, aki odaküldött a kocsmába...na, szóval ott ahol leőlted van egy szoba. Menj be és az egyik ládában van a térkép, ami megmutatja hol a szerzetes.
16.
16.
Thomaw17
#15: Hallod tudnál segíteni mert már csak két küldim van a többit megcsináltam és a egyik a szent hamvak urnája a másik ugye a arlos. Na de az a lényeg hogy elmentem a fogadóba leöltem akik rám támadtak aztán vissza mentem denerimbe és azt a srácot is lekelet ölnöm csak most megint nem tom holvan a szerzetes egyhelyben állok nem tom mit csináljak.
14.
14.
Batri
Ne törődjetek azzal a hülyével, minden játékot leszaroz... még nem volt egy értelmes kommentje sem
14.
14.
drat576
#10: ja de ilyen 80-as dexterity körül el se találnak :)
13.
13.
Mortician
#8: Ha tudsz valami hírt, ami nem került ki és úgy gondolod érdekel másokat miért nem küldöd be te? Ott a lehetőség csak élni kell vele...
12.
12.
Macifasz
#8: Amúgy érdekelne, hogy mit értesz felkapott szarok alatt? Nem kötekedésből kérdem, elfogadom, hogy nem jött be a Dragon Age ok. Lelked rajta. De ettől még érdekelne, hogy mi számodra a felkapott szar, csak mert a Left4Dead egy jó game, szóval alapvetően nincs baj az ízléseddel de...érdekelne.
11.
11.
Macifasz
#8: Felkapott szarok? Lol, az utóbbi évek egyik legjobb játékát szaroztad le. Ha nem stílusod ok, de azért ne égesd magad ezzel a szöveggel. Hidd el, többen vannak, akik szerint ez egy zseniális játék, mint azok, akik szerint szar.

És, hogy a Left4Deadról miért nem jönnek ilyen hírek? Nos, talán mert ahhoz nem készül annyi vagy egyátalán DLC. Szóval duplán beégetted magad se sebaj...még csak 1 napja írunk 2010-et, belefér;-)
10.
10.
Thomaw17
Igen egy órávalezelőtt vettem meg.De engem az zavar főkép hogy amit lehet szedni a holttestekből meg innen onan annak legalább 80%-ka magas erő szintű.
9.
9.
drat576
#7: én is íjász vagyok, és Wade boltjában, Denerimben kapsz 84 aranyért egy elég jó páncélt amihez nem kell magas erőszint
7.
7.
Thomaw17
Én is egyet értek veletek igaz én íjászal nyomom de elég idegesítő hogy pl. a Krúnári 6x jobb armorja van mint a varázslóknak vagy az íjászoknak.
6.
6.
Macifasz
#4: Egyet értek. Bár első nekifutásra nemes-harcos kaszttal vittem végig, de a második végigjátszást már varázsló osztállyal nyomtam és jobban a szívemhez nőtt.
5.
5.
csakvadas
Éppen időben a másik két DLC már kilőve:)
4.
4.
drat576
jó lenne ha a varázslókra és íjászokra is gondolnának mert nem kell még1 vaskos páncél meg egy überkard...
3.
3.
drat576
#2: a kisfilm nagy része az alapjátékból van és nem ilyen béna mosottasan fest, a DLC-hez pedig: várjuk szeretettel, már nagyon ideje volt
2.
2.
The Lone Drow
Ez nagyon jónak néz ki o.O
1.
1.
petimanus
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...