Újra mozgásban a BioShock folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 30.
  • Videó
Régen láttuk már mozgásban a BioShock második részét, s bár most sem kaptunk túl hosszú videót róla, kihagyni semmiképpen sem érdemes.
Régen láttuk már mozgásban a BioShock második részét, s bár most sem kaptunk túl hosszú videót róla, kihagyni semmiképpen sem érdemes.Már nem kell sokat várni a játék megjelenésére, hiszen ha nem jön közbe semmi, február elején újra kiruccanhatunk a Rapture-be néhány óra erejéig. A mostani videóban hősünk vízzel árasztja el az amúgy is roskadozó komplexum néhány termét - a látvány magáért beszél.
9.
ZeWa
8#: De látom nyelvtan órálra nem jártál be.:)A videó-t levették, tudna adni alaki egy linket hol találom meg? Vagy ez az az első 5 perc a játékból? Akkor már láttam...
8.
Gaben X
ez a játék világbajnok lesz az 1 is nagy király volt kitóltam 4 szer mert ugy páros meg 2 féle vége van a gamernek de ez űber fasza lesz srácok.és szerintem a grafikán csiszoltak valamit mint minden folytatásos játékon mert azt kell.üdv minden gamerezőnek és a gamekapocs csapatnak!
6.
Killerbee
Kinezettel sztem nincs gond. Most minek dolgoztak volna at az osszes modelt. Kicsit poliroztak rajta aztan annyi.
5.
kirol
Hát én nem játszottam az elsővel is vagy csak 20 percet, bár nem rossz, csak nem volt időm és elsiklottam felette.Ez a 2. rész meg semmit se fejlődött, ugyan az a grafika. Kicsit megerőltethették volna magukat.
3.
ATi0021
Remek játék lesz, akár csak ez első rész. Kár , hogy ilyen sokat kell rá várni. Amúgy azt lehet tudni, hogy DirectX11 -es lesz vagy 10? Mert nem igazán követtem a játékkal kapcsolatos híreket.
3.
Horvi14
na azér kihasználják aztaz Unreal Engine-t :)
2.
dawe001
Jólesz, várjuk szeretettel :D
1.
Killerbee
Olom bakancs hangjat vhogy en nem hallom :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...