Már készül a Dragon Age első kiegészítőlemeze

  • Írta: Daks
  • 2010. január 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Már készül a hazánkban Vérvonalak címmel kapható Dragon Age: Origins első teljes értékű kiegészítőlemeze, rengeteg új kalanddal és küldetésekkel.
Már készül a hazánkban Vérvonalak címmel kapható Dragon Age: Origins első teljes értékű kiegészítőlemeze, rengeteg új kalanddal és küldetésekkel.

A cseh Eurogamer információi szerint a Dragon Age: Awakening az eredeti történetet fogja folytatni, 15 órányi plusz játékidővel kiegészítve azt. A lemez nagyjából az eredeti játék 3/4-edébe fog kerülni, ezúttal is készülnek belőle lokalizált változatok, a futtatásához pedig szükséges lesz majd az eredeti játék megléte. A megjelenés 2010. március 19-ére várható, a hivatalos bejelentés pedig bár még nem történt meg, az EA napokon belül sort keríthet rá. Várjuk az új infókat!
13.
13.
drat576
amúgy a múltkori Dragon Age hírnél végre Morrigan volt kirakva, most meg megint visszatértünk ehhez a közveszélyesen ocsmány törphöz :)) hát ejnye :P
12.
12.
drat576
#13: jaja, a PC-s verzió (meg talán az X-Boxos is) már kész volt de nem akarták a PS3 verzsön nélkül kiadni, nem tudom mit lehet annyi időt eltölteni a PS3 mas bénázással, de a DLC-k is késnek rá, de most nem adta be szerintem a derekát a BioWare és márciusra igenis meglesz az Awakening, a platformok meg a hivatalos bejelentésnél majd eldőlnek (PC-re tuti lesz úgyhogy én már most elégedett vagyok :)
11.
11.
Batri
#12: az alapjáték is késett másfél hónapot
10.
10.
drat576
#11: vagy max késik a PS3-mas verzió mint a DLC-knél
9.
9.
drat576
#10: hát a hírnél az van hogy PC és Xbox, de egyelőre nincs atombiztosan megerősítve a hír, úgyhogy én nem lepődnék meg azon hogyha mind3 platformra jönne, mert lehet vele kaszálni:

"A lemez nagyjából az eredeti játék 3/4-edébe fog kerülni"
8.
8.
Juhi95
Most akkor ez a kiegészítőlemez csak pc-re jön?
7.
7.
drat576
#7: az alapgame is van PS3-ra, szerintem ez is lesz
6.
6.
drat576
Hát én Morrigannal csak baráti viszonyban voltam, Lelianaval töltöttem az éjszakákat, de a végén sosem tudok nemet mondani szegény boszinak, úgyhogy megkapta a becsesz kincsét, de totál nem izgat mi lesz vele :)
5.
5.
Batri
#4: az majd a második részben lesz...
4.
4.
djdonci02
A Morriganes szál engem is érdekelne , hogy mit fog csinálni a gyerekkel.
3.
3.
drat576
PS3 hogyhogy lemaradt? nem mintha annyira foglalkoztatna...
2.
2.
GammaShock
Itt sem kapunk választ mi történt/mi fog történni Morrigan-el? Igen, tudom, hogy vannak olyan játékosok akik nem ezen a történet szálon vitték végig a játékot, de akkor legalább ne ilyen hülyén fejezték volna be. Nah! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...