Bad Company 2 - január végén indul a PC-s béta

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 10.
  • Bejelentés
Január végén indul, s egy egész hónapon át tart majd a Battlefield: Bad Company 2 számítógépes bétatesztje - bejuthatsz, ha előrendeled a játékot.
Január végén indul, s egy egész hónapon át tart majd a Battlefield: Bad Company 2 számítógépes bétatesztje - bejuthatsz, ha előrendeled a játékot.

Ugrás a galériához

A teszt január 28-án kezdődik, február 25-ig tart, és a Port Valdez nevű pálya próbálható majd ki: a havas pálya 32 játékos számára biztosít szórakozási lehetőséget. Az Electronic Arts szerint az EA Store-nál és a GameStopnál előrendelők biztosan bejutnak majd, de gondolkoznak egy Steam-bétán is, viszont utóbbiról egyelőre nem tudnak információkat mondani.

További érdekesség, hogy a játék PC-s verziója a PunkBustert használja majd a csalók kiszűrésére, nem lesz moddolási lehetőség, lesznek viszont testreszabható dedikált szerverek. Az Electronic Arts egyébként a minap azt is bejelentette: a Bad Company 2 lesz az első próbálkozásuk, hogy borsot törjenek a Call of Duty orra alá - márciusban elválik, hogy sikerül-e.

56.
56.
Psychosocial
CoD MW:2 nagyon jo KB. egy Szinten vannak. :) na jo ez a bf télleg über fasza lett

55.
55.
Psychosocial
Ja | CoD-ot neszidd -.-' azon nöttem fel :)
54.
54.
Psychosocial
(PC játék, várható: 2010. március 5.) Jo nap! :)

52.
52.
megalonagyix
de ha pisztollyal belelövök a betonházba akkor ne omoljon már le.
50.
50.
simon 555
#42: ja mert a COD-ban annyi fizika van,hogy csak na:Dnemtom ki,hogy van vele de én nem igen láttam benne fizikát....

a fegyverek célzása meg épp,hogy reálisabb!mig a MW2-ben amikor mész meg sem mozdul a fegyveredet meg akkor sem amikor célzás kozben mész mert gondolom a csávonak acélbol van a keze....

addig a BC2-ben menés kozben mozog a fegyver és célzás kozben is:)

a fizikárol meg ne is beszéljunk a foldig rombolhato házak végett....
49.
49.
Mortician
"...both consoles can expect a demo in the near future."

Szerinted? :D
48.
48.
crysis the best
#46: ez most PC-re ?? (demo)

vagy X360-ra és PS3-ra ??

és ha PC-re akkor mikorra ?
45.
45.
terenceHill
bad company multi nekem jobban bejön, mint a mw 1-2 multi. de singleben jobb volt a mw vagy legalább is más ,mert nekem olyan vicces volt a bc, sokat röhögtem a poénokon, de a pálya felépítés egyszerű volt viszont a fegyverek hangja ezerszer jobb, mint a cod mw fingó fegyver hangjai, azok nagyon gagyik benne. meg az egész bc hangja is sokkal jobb volt.
44.
44.
Giga0509
#42: Egyetértek,az 1 single része se közelítette meg a se az MW1-ét,se az MW2-ét.Az a menny oda,lőjj le mindenkit,találkozzatok,menny tovább,lőjj le mindenkit,találkozzatok stb. stb. szóval elég unalmas volt.
43.
43.
megalonagyix
Egyébként én nem sok külömbséget látok az egy, és ez között.
42.
42.
megalonagyix
37#mert egyszerűen nem lehet jobb. a fegyverek célzása nagyon ratyi, és a fizika és már túllép minden határt. az egészben nincs egyediség, mint a CODban a killstreak, vagy a perk. Nem mondom hogy szar lesz, de egyketten biztos le fognak "üvölteni". Sajnos ez az igazság, ha átmennénk MW2 fórumba ott meg ezt ócsárólná mindenki. (én kivűlálló vagyok :D)
41.
41.
szuki
magyar cégeknél is előrendelők kapnak kulcsot vagy ezt valahol külföldről kéne megrendelni
40.
40.
suti100
Szeretem azt ,hogy lobogtatják, hogy majd bárki kipróbálhatja meg hasonlók. Azt amikor télleg jön akkor meg benyögik azt ,hogy csak aki előrendeli. Gratulálok.
39.
39.
eleklaci93
Én már ngyon kíváncsi vagyo hogy milyen lesz ez a bad company 2 mert az egyet ugye nem adták ki pcre azt sajnáltam is. Nem tudja vki hogy esetleg kb márciusban mikorra várható a bad company 2? Egyébiránt egy nagyon színvonalas és jó játék lesz. Írják hogy meg tudják e szorongatni a call of dutyt nos ez két különböző játékstílus ugye mert a battlefieldnek meg a CODnak nem sok köze van egymáshot bár ha a kampáűny jól sikerül akor hátha láthatunk vmi újdonságot. Bár szerintem az MW2-őt nem nagyon tudja majd megszorítani mert az kirobbanó siker volt. :)
38.
38.
ThomasKoller
Én szerintem mindkettő rohadt jó szvsz, mondjuk MW2ben kicsit túl sok ilyen magic trick van:D atombomba stb:D:D
36.
36.
Terawatt
Bc1 remekül sikerült nekem nagyon bejött, biztos kifogom próbálni a a 2-t is szerintem nem fogunk csalódni :) szeretem a codot is de ez a játék teljesen más kaliberü lessz mint a cod,izlések és pofonok
36.
36.
simon 555
de ha szerintetek ennyire nem lesz jobb az MW2-nél akkor legalább azt is mondjátok,hogy miért?!az lehet,hogy az eladásokban nem lesz jobb de a játék akkor is jobb lesz foleg a multi része!már az 1. nek is jobb volt a multija szvsz
35.
35.
megalonagyix
34# Pontosan. De attól még klassz lehet.
34.
34.
klemid
#33: Nekem is bejott de COD szintjet akkor sem eri el... Annyival lesz jobb, hogy a CODtol tobbet vartunk. A BCnak meg az elozo resze nem robban akkorat mint a COD4 szval ha egy kicsivel is jobb lesz az 1nel az mar az embereknek olyan latszatot kelt mintha jobb lenne az MW2nel. Amit befognak latni, hogy nem igy van.
33.
33.
Batri
#32: hát most arról volt szó, hogy a BC2 jobb-e...erre mondtam, hogy igen jobb. Nekem az első része is bejött.
31.
31.
Batri
#30: aka bétát...tényleg jólenne már egy szerkesztés gomb
30.
30.
Batri
Énis próbáltam a bltát, az MW2-t is...és szvsz jobb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...