Idén sem bővül a Half-Life széria

Link másolása
A Valve még mindig hallgat a nagysikerű Half-Life széria befejező részéről, de egy pletyka szerint idén sem fog bővülni a sokak által kedvelt sorozat.
A Valve még mindig hallgat a nagysikerű Half-Life széria befejező részéről, de egy pletyka szerint idén sem fog bővülni a sokak által kedvelt sorozat.


A GameInformer értesülései szerint a 2010-es évben sem fog megjelenni a várva várt Half-Life 2: Episode Three. Az újság nem volt hajlandó elárulni az információ származási helyét, de valószínűleg senkit sem lepett meg a dolog. Az utolsó életjel még tavaly érkezett, mikor is Gabe Newell egy interjú keretein belül elárulta hogy még mindig folyamatban van a játék fejlesztése. A remény hal meg utoljára, idén lesz egy új Half-Life megjelenés hála egy csapat lelkes rajongónak. A nagy érdeklődéssel övezett Black Mesa módosítás, régebben Black Mesa: Source, idén fog megjelenni, és pár friss infó is napvilágot látott a játékkal kapcsolatban. A fejlesztők elárulták hogy az egyszemélyes kampányom kívül co-op módban barátainkkal is átverekedhetjük magunkat a pokollá vált laboratóriumon, és multiplayer kampánnyal is rendelkezni fog a mod, viszont az utolsó kettő csak a játék megjelenése után lesz elérhető. A rendszerkövetelmények is megegyeznek az Orange Box követelményeivel, így nem lesz szükség egy erős vasra ahhoz, hogy elinduljon a játék. Viszont aki játszani akar, annak mindenképpen rendelkeznie kell egy Source motor által hajtott játékkal.
20.
20.
tundax
Rájöttek, hogy a steam-mel betegre kereshetik magukat, minek szaroznának holmi játékokkal!

19.
19.
megalonagyix
Most úgy csináltok mintha 2 év olyan sok lenne. Elárulom, az első és a második epizód között is majdnem két év van.
18.
18.
McDuff
én csalódtam bennük,de őszintén szólva vhogy számítottam is rá hogy ez lesz...milyen büszkén jelentették be anno hogy évente fognak új half life részt kiadni...persze,hogyne...azt már itt vagyunk half life nélkük már lassan 3 éve...
17.
17.
Killerbee
Csak ne az legyen, hogy ennyi varakozas utan 6 ora jatekidovel kiszurjak a szemed.
16.
16.
hedzsooo
Engem sem zavar, ha kesik, csak melto legyen majd a folytatas is az elozo reszekhez, mert azok tenyleg nagyon jok !!! :)



u.i.: Persze, azert 1-2 even belul erkezhetne... ;)
15.
15.
forgonati
#15: Szerintem azt azért nem engedik meg maguknak hogy Duke-t csináljanak belőle. Attól azért komolyabb cég, nem akkora lúzerek ment aki a Duket "csinálják".

Végülis az EP2 végét nyitva hagyták, szóval mindenképp kell a folytatás, mert ha nem, akkor nagyon le fogja őket irni a játéktársadalom...
13.
13.
Horvi14
na az fasza lesz! csak nehogy az episode three-ből is duke nukem legyen! :S
12.
12.
forgonati
Épp a minap játszottam végig másodszor az EP2-t. De most már jöhetne az EP3, mert én imádom a HL-t az első rész óta, és igen kiváncsi vagyok hogy mi lesz a vége a sztorynak.

Ez is olyan lesz már mint az Alan Wake, az is évek óta készül. Mondjuk arról már legalább láttunk trailert meg screenshotokat. De az EP3-ról semmi. 1-2 nyomorult kép kering a neten, de azokból se lehet kivenni semmit... Remélem hogy ha kijön valaha, nem fogunk benne csalódni...
11.
11.
Micro Face
Lehet hogy a Half-Life 2: Episode Three-nek 100 órás játékideje lesz :)

10.
10.
kriszdrum
Engem nem zavar hogy késik a játék de akkor legalább hozzanak össze valami frankót. Jó jó a half life eddig is nagyon jóó volt csak nehogy ekezdjék követni az ubisoft példáját. Hogy évekig húzok egy játékot asztán meg jól elcseszem.. eszt lehet hogy nem kéne.

9.
9.
Dcrysis02
#9: Team Fortress 2. Fantasztikus. Elragadó. A legjobb multiplayer élmény. Folytonos update csomagok, hogy sose unatkozz.

És hogy el ne felejtsük:

http://www.youtube.com/watch?v=kHXQhCPCk2Q
:))))
8.
8.
Optimus Prime
Amíg nem a Valve jelenti ki nem hiszem el. A 3 év már így is sok, a Source-ből még a L4D2-be is ki tudtak facsarni újat és szebb grafikát. Inkább csak HD textúrák kellenek, maga az engine még megállja helyét. főkép, hogy nem kell másik gépet venni hozzá.
7.
7.
Csoola
az a para hogy már eléggé elavult a source engine és akkor mire elkészülnek jobb lesz másik grafikus motort alá pakolni, bár én bizok bennük, imádom a half lifeot!
6.
6.
M3rcy
én azt hallottam h a portal 2-t csinálják, és ha kész lesz belerakják az orange box 2-be :P
5.
5.
laca009
#2: ja igen azon is dolgoznak jó néhány modder csapat hogy az opposing force-ot is át rakják source-ra meg a blue-shift-et is szal ha hívatalos címek nem jelennek meg akkor ott vannak még mindig a jó kis mod-ok:))
4.
4.
Giga0509
Bazz,nem igaz...meddig akarják még húzni? igazán kiadhatnák már az EP3-at...
3.
3.
laca009
hát nem tudom de nem csak 1 half-life meg jelenés lesz ... hol van a tactical intervention ??? de maga a black mesa source az amit télleg nagyon várok és elárulok én is valamit hogy a black mesa source az még a half-life source-ot is lefogja körözni mivel a bms-ben benne van a multi de a hls-ben meg külön van -.-'' hogy több pénz legyen de amugy télleg nagyon jó lesz a bms de főleg azért mert ingyen lesz :DDD
1.
1.
Killerbee
De a Left for Dead 3 azert biztos keszul, h a jo ***** :D
1.
1.
geri q
én egy külföldi oldalon úgy olvastam hogy alyx-nek lesz vmi néma süket barátja és h mutogatással akarnak kommunikálni és h ezt akarják motorizálni vagy vmi ilyesmi volt meg half-life 2:opposing force-ot is ígértek nékünk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...