A trilógia után is folytatódni fog a Mass Effect

  • Írta: Ghost
  • 2010. január 21.
  • Érdekesség
Link másolása
A Bioware társalapítója, Greg Zeschuk a Kotaku munkatársainak elárulta egy interjú során, hogy a trilógia lezárása után is folytatódni fog a Mass Effect.
A Bioware társalapítója, Greg Zeschuk a Kotaku munkatársainak elárulta egy interjú során, hogy a trilógia lezárása után is folytatódni fog a Mass Effect.


Hamarosan megérkezik a Mass Effect második része, amelyben tovább bonyolódik Shepard története, majd ezeket a kalandokat a harmadik rész fogja lezárni, ám ez még nem jelenti a Mass Effect végét. Zeschuk elmondása szerint a parancsok kalandjai véget érnek, ám a Mass Effect univerzuma annyi lehetőséget rejt még magában, hogy tervezik még folytatni a játékot. Arról nem beszélt, hogy egy új főhőst ismerünk-e meg, ám bizakodásra ad okot, hogy ez a nagyszerű világ nem merül feledésbe a harmadik rész végigjátszásával. Ezenkívül az úriember azt is elárulta, hogy a harmadik részben is használhatjuk majd az eddigi mentéseinket, így érdemes meggondolni, hogy milyen döntéseket hozunk a hamarosan megjelenő második epizódban.
33.
33.
tegnap reggel "jött ki" a második rész egyes helyeken :D

nem mintha az elsőt próbáltam volna, de sokan áradoznak hogy mennyire zsir,, meglesem azért azt legfeljebb megveszem budgetben
32.
32.
MangaBoy
Már ütött mert már tolom .
31.
31.
sunstreaker
30.
30.
Optimus Prime
#30: Valami minél nagyobb és fejlettebb annál előbb várható a bukása. Elégedett mindenki?



Az előzetes jó, ne mondom, hogy jobb, mint az SW. Inkább szimplán emberére akadt. Science-fiction perfected.

Kár, hogy se gépem, se játékom nem lesz. De az elsőnél is tudtam várni másfél évet...?
29.
29.
Petike x
#26: Annak melyik részét nem értetted hogy a méret nem jelent sikerességet? Hiába dolgonak akár ötven játékon is, ha azokat tízmilliárd dollárba kerül elkészíteni és nyolcmilliárd dollár bevételt hoznak. Az EA pedíg mostanában pont ezt csinálja.



hedzsooo: elnézést, nem akarok vészmadárkodni, de elég sok időt töltöttem a játékiparnak utána járással, (ez a hobbim, még inkább mint maga a játszás) vannak más cégek amikről én sem hinném el hogy veszélyben lennének, csak ez úgy valahogy szemet szúrt ahogy megláttam a címet, mert az EA nem tartozik ezek közé.
28.
28.
drat576
#26: jah totál a csőd szélén állnak, jelenleg is csak 5 játékon dolgoznak :)
27.
27.
nomcsa
nem a fejlesztő ellen akarok tenni (rendelő vagyok én is de ilyen trailer után nem fogok várni amíg kihozzák) már fent van torrenten a mass effect 2 pc re és box ra is!
26.
26.
hedzsooo
Petike, Ne legyunk ennyire pessziPistak ! XD



A valsag "begyuruzott" nalad is ? :)
25.
25.
Petike x
#23: Legsikeresebb? Ne viccelj már! Évek óta folyamatosan durva veszteségekkel zárnak, csak 2009-ben több studiójukat be kellett zárniuk, és 1500 embert kirúgniuk, az összes alkalmazottjuk 17%-át.



És még csak a "válságra" sem foghatják, mert egyébként egy rakás játékot eladnak, többet mint valaha, csak éppen valahova elfolyik a pénz.



Az meg hogy "legnagyobb kiadó" az nem sokat számít, mentek már csődbe óriásvállalatok, sőt!



Egyébként nem állítom hogy biztosan ez is fog történni, jó esély van rá hogy valahogy rendbe hozzák a dolgaikat, vagy felvásárolja őket valaki, (a Disney-t pletykálták múltkor), vagy csak simán összemennek, de elevickélnek még jópár évig.



Ezen a gondolkodáson mindenesetre túl kéne lépni hogy csak mert jó sok pénz és munkaerő folyik át a kezükön, automatikusan olyan megingathatatlanul stabilak és jövedelmezőek lennének.
24.
24.
simon 555
én nagy kísértést fogok asszem érezni,hogy leszedjem ugyhogy ha megjelenés elott vagy esetleg amig nem jutok el gyorbe a boltba addig tolom tortel de amint alkalmam lesz elmenni gyorbe irány az 576 és megveszem:Daz 1. része multkor lett meg eredetiben a PCGURU-hoz volt:P
23.
23.
drat576
#22: nem kell jelenteni, pláne nem egy warez verzióról, volt és lesz elég teszt a játékról, amúgy 26.-a körül én is lewarezolom, mert nem bírom kivárni hogy jóesetben elsején kihozza a futár, de én megveszem, amúgy nem gáz hogy h nincs pénzed és leszeded, szerintem a legtöbben ezt tennék a helyedben, esetleg később még beszerezheted.
22.
22.
drat576
#20: igen, biztos a Föld legnagyobb kiadója és a legsikeresebb fejlesztője fog becsődölni, ráadásul egyszerre és még a ME3 kiadása előtt...hát ha nem lesz közben világvége, akkor én azt gyanítom hogy a kristálygömböd rendesen bekrepált :)
21.
21.
Sovereign
Én sajna csak letorrentelni toom mert pénzem az sajna nincs, lukas a zsebem... Szal én pár nappal elöbb kezdem majd el majd jelentek mien a gamma( sry nem nagyképüség). Én is megvenném amugy a játékot ha megtudnám!
20.
20.
Macifasz
#20: Nocsak, tudsz valamit? Érdekelne, hogy mitől beszélsz ekkora baromságokt.
19.
19.
Petike x
Nem fogadnék rá hogy amikor a harmadik részt tervezik kiadni akkor még létezni fog az EA és vele együtt a Bioware, de ők tudják...
18.
18.
Ghost
Ez a trailer nagyon nagy...már csak néhányat kell aludni, és végre kipróbálhatjuk, hogy milyen. Olyan ez, mint karácsony előtt: alig tudsz aludni, hogy végre a kezedbe kaphasd az ajándékot :) Még néhány nap...ki kell bírni valahogy.
16.
16.
drat576
#16: I'm immune to your cheap mind tricks, young padawan :)
15.
15.
Dcrysis02
#15:

*Felrakja a kezét*

Drat, szeretni fogod a Star Warst, te szereted a Star Warst.
14.
14.
drat576
jaj látom megrohamoztak az SW fanok :), amit írtam azt igenis úgy gondolom ez az én személyes magánvéleményem, nem kell hogy tetszen, mindenki eldönti hova húz a szíve, amúgy én is szeretem mellesleg az SW-t, nah PEACE
13.
13.
SWBF2
drat: nem bántásból, de az utolsó 3 szavad nagy baromság....mintha Zidane-t hasonlítanád Ribéryhez, mindkettő klasszis, de azért az előbbi már legenda...
12.
12.
mnmn1
bracsak jonne ps3-ra :(
11.
11.
peterpal7
Eljutott arra a szintre hogy leírhatatlanul epic. Ha ez ilyen akkor bele se merek gondolni a harmadk részbe...

SW ne bújjon sehova, de tény hogy a Mass Effect is olyan színvonal, és van benne annyi mint a jóöreg star warsba. :)
9.
9.
Jocilus
5: Azért szerintem ez túlzás,hogy az SW elbújhat.
8.
8.
Skyer
Hatalmas a játékés jó, hogy lesz ennyi folytatása, de inkább a minőségre menjenek, ne a mennyiségre.. Végre van ellenfele az SW univerzumának is :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...