Gyűjtői változattal érkezik a Final Fantasy XIII

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Square Enix hivatalosan is megerősítette, hogy gyűjtői változattal érkezik Európába a Final Fantasy legújabb része. A csomag minden platformon elérhető lesz majd.
A Square Enix hivatalosan is megerősítette, hogy gyűjtői változattal érkezik Európába a Final Fantasy legújabb része. A csomag minden platformon elérhető lesz majd.



Zenei CD-vel, keményfedeles képeskönyvvel és matricával számolhat az, aki úgy dönt, kifizeti majd a gyűjtőknek szánt változatért kért felárat. A Collector's Edition PlayStation 3-on és Xbox 360-on egyaránt elérhető lesz, s ami nagyon fontos: limitált számban kapható csak, így érdemes minél előbb lecsapni rá. A Final Fantasy XIII március 9-én kerül boltokba.
8.
8.
zola2000
Na igen, erre mondom azt, hogy "akkor inkább a dragon quest".
7.
7.
kratos83
Az egyik japán teszt 4 pontosra értékelte a 10-böl.
6.
6.
360Petke
Meg is kapod a jrpg-t 100 százalékig szerintem...nem tudom h a JRPG miért egyenlő a sokszor céltalan hosszú órákig tartó barangolással..fel nem foghatom...
5.
5.
Batri
#4: te nagyon nemérted mi baja van a sok rajongónak... neked lehet, hogy bejön de ha én leülök Final Fantasy-t játszani, akkor nem hentelni akarok, hanem jrpg-zni...
4.
4.
360Petke
Hát igen egyesek szerint túl lineáris játék:) Az egyetlen magyar teszt ezt mondja szerintem hülyeség mivel jó ha egyértelmű,hogy mit kell csinálni és az a teszt amúgyis olyan,hogy 200 soron át szidunk egy játékot a végén meg dobunk rá 8 pontot:) nevetséges:) a játék meghatározó lesz 10/10:) Néha jól jön az egyszerűség akció dúsabbra csinálták mint az eddigieket kimarad a sok blabla..vagyis részünkről... most nem nekünk kell a sok idiótaságért rohangálni hanem a videókba benne van.szerintem pompás megoldás..Apropó ha valaki tudja hol lehet a Collector's Editiont beszerezni Pm be linkelje vagy itt..mert Magyarországon úgyse lesz rá lehetőség.
3.
3.
HomoLudens
Nekem az eddigi tesztekből nagy csalódás a új FF... éreztem hogy a "szélesebb rétegeknek tetsző" azt jelenti hogy csilog villog minden bellül semmi nincsen... . sem a világ sem a karakterek sem semmi nincs benne ami engem érdekelne ha lessz 6e ért megveszem vagy esetleg kölcsönkérem. GYűjtői részemről teljesen eséjtelen.
2.
2.
360Petke
alap 13 a neten ez 18 lesz nekem megéri
1.
1.
dawe001
ha nem fog túl sokba kerülni az alaphoz képest akkor sztem megveszem...:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...