Dead Rising 2 még idén, jön az élőszereplős film is

  • Írta: Daks
  • 2010. január 26.
  • Hír
Link másolása
2006 óta várjuk a Dead Rising folytatását, és bár a Capcom eddig nem nagyon kapkodott, most egy sajtóközleményben megerősítette az idei megjelenést.
2006 óta várjuk a Dead Rising folytatását, és bár a Capcom eddig nem nagyon kapkodott, most egy sajtóközleményben megerősítette az idei megjelenést.

Hamarosan folytatódik tehát az agyzsugorító hent, Frank West és a Willamette pláza viszont immáron a múlté. Legsötétebb perverzióink megszemélyesítője Chuck Greene lesz, az új játszótér személyében pedig ezúttal a Las Vegas-ról mintázott Fortune Cityt köszönthetjük. Ezt a két cserét leszámítva azonban minden marad a régiben – ezúttal is teljesen szabad kezet kapunk a zombimészárláshoz, fegyverként pedig gyakorlatilag mindent felhasználhatunk majd, amit csak találunk a pályán.

A Dead Rising 2 megjelenése idén biztosan megesik, a kiadó pedig Zombrex: Dead Rising Sun címmel ennek örömére egy élőszereplős rövidfilmet is készít, mely ingyenesen letölthető lesz innen, a Gamekapocsról is.
8.
8.
ZeWa
Nagyon várom már, valami jó zombis filmnek én is örülnék. Habár, nem sokára jön a RE4, nekem pedig az eddigiek is bejöttek...



1#: az olyan elírásokat mint pl a ngayon azért szertem nagyon, mert viccesek. Olvasd el lassn. n-GAY-on:D
7.
7.
Beau
#5: Tényleg nem rossz a 28 sőt az egyik legjobb zombis film.

Hoppá Legenda vagyok. Láttad ?
6.
6.
Mortician
Alig várom, hogy végre kiadják! :D
4.
4.
Beau
#2: Nézd meg a zombiland-et. Kurva jó szerintem.
3.
3.
pjoco
PC-re is jön el sem hiszem! :D
1.
1.
dzsiádzsó
Nagyon nagy játék volt, lehetett utálni, meg láwolni :P én ngayon szerettem, nagyon várom, kostólják meg ps3masok is mert megéri sztm.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...