Csökkenő konzol eladások

  • Írta: Daks
  • 2004. december 1.
  • Hír
Link másolása

A tavalyi évhez képest igen erős esést mutat a konzolok eladási statisztikája. Míg 2003-ban 35 millió konzolt értékesítettek, ez a szám idénre már csak 19,3 millióra csökkent. Egy internetes felmérés szerint a világ fiataljai egy újabb, gyorsabb konzolra várnak, és nem akarják összekuporgatott zöldhasúikat egy olyan ketyerére elkölteni, melyet már csak 1-2 évig használhatnak.
Témához kapcsolódó hír, miszerint a Sony jövő februárban tervezi bejelenteni új, Playstation 3-as konzolját.

4.
4.
Daks
megszallott pc-skent azt mondom, hogy teljesen feleslegesnek tartom a konzolokat, hiszen a nem bovitheto hardware miatt hamar elavul a kutyu, es a mai ps2 jatekok pl mar nem azt az elvezetet nyujtjak mint ugyanaz a cim pc-n, ez maganvelemeny, lehet vele egyet is erteni, meg nem is :)
3.
3.
Ca$h
En ugy gondolom, hogy manapsag amr annyira olcso a box is meg ps2-is, hogy mindenkeppen elrdemes bele invesztalni a penzeteket, mivel egy jo 1-1,5 evig biztos nem lesz meg box2. Ps2-t meg nem eri venni szerintem, mert a box izmosabb gep... Kivetelt kepeznek azok az emberkek, akik egy-egy konkret PS sorozat miatt akarnak ps-t, mert azokat megertem... GTA sajnos tenyleg nincsen boxra, csak a double pack amiben a GTA3 es a Vice City van...
2.
2.
badguy
most is a GTA miatt venném meg, az meg tudtommal nincs boxra :/
1.
1.
badguy
vigyék még lejjebb az árat és veszek egyet én is! :) bár ha jövőre jön a PS3 akkor mégse... majd jövő karácsonyra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...