Úton a harmadik Mortal Kombat film?

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 27.
  • Pletyka
Link másolása
A sokadik pletykát hallottuk a minap egy harmadik Mortal Kombat film kapcsán: a hírek szerint a Warner Oren Uziellel tárgyal a forgatókönyv megírásáról.
A sokadik pletykát hallottuk a minap egy harmadik Mortal Kombat film kapcsán: a hírek szerint a Warner Oren Uziellel tárgyal a forgatókönyv megírásáról.



A brutalitásáról híres Mortal Kombat alapján két film is készült, az egyik tizenöt évvel ezelőtt, a másik két évvel később került a mozik vásznaira, s bár az első nem sikerült rosszul, a folytatást jó indulattal sem tudtuk nézhetőnek nevezni. Azóta számos pletyka számolt be arról, hogy készülne folytatás, s a legújabb hír is azt feltételezi: a Warner határozottan tervezi egy harmadik Mortal Kombat film elkészítését. Állítólag már meg is találták a potenciális forgatókönyvírót Oren Uziel személyében, akivel jelenleg is tárgyalnak az új részről, amely nem mellesleg amolyan reboot epizód lenne. Jöhet?
18.
18.
Thalim
Remélem hogy igazak a pletykák .Engem csak két dolog agaszt .



1. Jó lenne hogy ha a film teljesen követné a stori hangulatát és nem kétéveseknek való cencurázott esti mese lenne és ez talán még a MK2-öt is alá múlná.



2. Az maga lenne a rémálom ha a rendezö Uwe lesz (lásd Blood Rayne, A király nevébe az a f..sz kalap nem rendezö hanem egy idegbeteg.
17.
17.
ps3
Nah meg ugye 15 év alatt fejlődtünk annyit hogy az első 2 részhez képest odab...szós filmet kapjunk!!!Kuriózomm..mindenféleképpen!
16.
16.
kasy
#8: A Warner nem dolgozik Uwe-val.
15.
15.
adikas
3 része még nincs sztem te vagy a mase vagy a sorozatot látad,az nekem jobban tetszett mint a 2film viszont azt figyelembe vvéve ,hogy nem mai nagyon jó,amúgy én úgy tudom a 3. rész Sub Zero életét fogja bemutatni.Remélem jó rendezőt kap és több jó filmre is lehet majd számítani.
13.
13.
geri q
én egy MK rajongói oldalon olvastam még tán 2 éve h 2011-12re jön egy új MK film háát nem hazudtak
12.
12.
PaSe3
Szasztok! Itt talán valaki tud gyors választ adni nekem arra kérdésre, hogy a DS Liteon vannak-e flippergombok, tehat annyi gombja van-e, mint a SNES controllerének? Jövő hönappban beruházok egy ilyen kis masinára (a PS3-am mellé) -feketére-, és hiába nézegetek képeket róla a googleon, nem látni sehol azokat a fránya flippergombokat. Előre is köszi! Hi!
11.
11.
Rave24
Nem akarom elrontani senkinek a kedvét, én kb 2 éve néztem meg a két részt, és a véleményem az ami az előttem szólóké, de már van egy 3. része is. Egy torrent oldalról MK Trilogy néven szedtem le. Erről a 3. részről amit láttam egy """""""""""""""""normális"""""""""""""""""" 3. rész lenne, ha nem lenne túl "gyerekes", és rosszabb mint a 2. volt.
10.
10.
T-bag
2010-re ígérték.Hát akkor mégsem lesz.Az első rész nagyon tetszett,a második már nem,remélem jó filmet csinálnak belőle,az első nyomdokain.
9.
9.
MadDragon
Mi lenne, ha kivételesen 18 éven felüli filmet csinálnának belőle(tehát lennének benne kivégzések, mint a Mortal Kombatba!) és nem azt néznék, hogy minél jobban kitolják a korhatárt +nézőkért.
8.
8.
szabee33
#8: Így van, így van:D
7.
7.
tjames
Óóóó persze hogy jöhet! Remélem Uwe Boll fogja rendezni, s akkor garantált elsöprö siker!
6.
6.
Ecneb
#4: "mellesleg amolyan reboot epizód lenne" Szerinted ez mit jelent zsenikém?

Részemről jöhet!
5.
5.
n_csacsi
Akár remake, akár folytatás én várom! :D És sztem a 2 igenis nézhető volt :)
4.
4.
kasy
Amúgy a Warner remake-ben gondolkozik, nem folytatásban.
3.
3.
Bins
azdedurva hogy 15 éve volt :O amúgy jöhet persze!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...