Érkezik a FIFA World Cup 2010 South Africa

  • Írta: Ghost
  • 2010. január 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts a minap bejelentette, hogy már gőzerővel készül a 2010-es világbajnokság hivatalos játéka, amely áprilisban meg is érkezik.
Az Electronic Arts a minap bejelentette, hogy már gőzerővel készül a 2010-es világbajnokság hivatalos játéka, amely áprilisban meg is érkezik.

Idén kerül megrendezésre a 19. labdarúgó világbajnokság, amelyet most először rendeznek afrikai kontinensen. Az Electronic Arts, mint a FIFA-játékok készítője bejelentette, hogy idén márciusban már készülhetünk is a bajnokságra, ugyanis akkor jelenik majd meg a FIFA World Cup 2010 South Africa. Külön érdekesség, hogy a szokásos játékmódok mellett egy online bajnokságon is részt vehetünk, ahol bizonyíthatjuk virtuális foci tudásunkat.

Ugrás a galériához


29.
29.
monster000
Azért nem fejlesztik Pc-re mert a sok hülyének úgyis jó ahogy van és megveszik.
28.
28.
nermal93
Ha továbbra sem fognak fejleszteni a PC-s verzión akkor tényleg nem lesz értelme megvenni. Viszont ha meg nem jön be elég bevétel a játék PC-s eladásaiból akkor nem is fogják fejleszteni a PC-s szektort, mert nem éri meg. Ördögi kör...
27.
27.
dzsiádzsó
#26:

Ezt most hogy érted? Ha nem jön be a foci akkor felesleges a szófröcsögés amit itt lenyomsz, ennyi erővel mindenki aki nem szereti FPS-t MW2 nél csápolhatna hogy szar. Azt még megérteném ha lenne valami alternaitvája Fifa-nak és auért irod mert ahoz képest szar, de nincs, így nem értem miért szar egy a kategoriájában ugyan kritizálható de mégis etalonnak számító egyetlen jó játék.
26.
26.
monster000
jólvan mégegy szr járék :)
25.
25.
Hunszi
tényleg nem jön sajnos a guru is megerősítette...
23.
23.
abydos
Én is úgy tudom, hogy nem jön PC-re..
22.
22.
zoli12i
21.
21.
T-bag
20.
20.
zoli12i
nekem is tuti vétel ps3-ra ! a 2006 a kedvencem volt.....áh magyarokkal meg is nyertem a vb-t :-P 15# konzolra pl. jobban megbecsülnéd a játékokat!
19.
19.
dzsiádzsó
#18:

Ezt még Xbox-t is lepipálná, nem beszélve erős ps3ról, messzze nem használja ki a konzolok maximális erejét.
18.
18.
Goofey84
Én a fifa miatt vettem ps3-at októberben. Nagyon jó és nagyon szuper a konzolon, de az első, ami az eszembe jutott, hogy ezt a grafikát a pc simán elbírná sőt le is pipálhatná. Egyébként én egy normális fifát gondolkodás nélkül megvettem volna. Azért nagyon várom az új fifát
17.
17.
dzsiádzsó
#15:

Ez jogos, 100 játékot veszel kb akkor, nem hinném ennyit bárki költ játékra, ahogy azt se hogy virágozna a pc-s játékipar, és mindenki eredetivel nyomná :), tehát boxon is lehet okoskodni stb stb... A probléma az hogy nem ugyanaz a 2 verzió, konzolos sokkal jobb pc-st motort nem fejlesztették 2006 óta.
16.
16.
bzsp
én pl. 8000 ft-ért vettem teljesen új Fifa 10-et. csak jó helyen kell keresni:) a használt játékok pedig még olcsóbbak.
15.
15.
Game 0ver
Az oké hogy megveszem a konzolt de a gamek rá egy 6ezressel többmint pc-re. Ha most ezeket összeadnám akkor abbol tudok venni egy jó pc-t és itt már ugyan ott tartunk.
14.
14.
bzsp
nálam tuti vétel:)



teljesen más mint az éppen aktuális fifa, sokkal jobb hangulata van, nagyon élvezetes. anno a FWC 2006-ot toltam PC-n és az egyik kedvenc játékom volt. van egy fílingje:)
11.
11.
dzsiádzsó
#8:



Miért ne szarnák le? Agyon warezoljál őket, konzolon még nem annyira, ráadásul nem kell mindenre optimalizálni meg 6x annyi munkát belefektetni. Az meg igen a pc-sek hibája ha ők meg szarnak konzolra 40e költeni, mikőzbe ramra többet költöttek amióta kint van a box, vagy ps3...
10.
10.
milan32
háát nem tudom ez NEM PC de lehet hogy most alkotnak valamit

lehet hogy uj motor lesz ez lesz a teszt és a 11 be is ezt rakják be

nem lenne rossz:D
9.
9.
8.
8.
MadDragon
#7: Nyílvánvalóan a PC-sek hibája, ha a programozók szarnak normális portot csinálni, és költeniük kéne még egy konzolra egy játék miatt...
7.
7.
dzsiádzsó
Vagy dugjátok ti föl a pc-t:P és vegyetek egy videokártya árából amit amúgy is 2 évente vennetek kell egy boxot....
6.
6.
dracox
Ha nem tudják úgy megcsinálni PC-re mint konzolra akkor dugják fel ezt is maguknak...újabb lehúzás
5.
5.
dzsiádzsó
ezek sokkal jobbak mint az évenkénti Fifák, EURO-t nagyon bírtam a 98 meg örök kedvenc :)



4:

Fifa 11 nem 2 hónapra rá jön, nagyon nem :D
4.
4.
arshavin23
Áhh.Nem hiszem h meg is venném x360-ra. Szntem ez olyan lesz mint a fifa 10. És akkor inkább várok 2 hónapot és megveszem a 11-et..:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...