Az új SOCOM alkotói folytatják a Battlefrontot?

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 29.
  • Pletyka
Link másolása
Battlefront Online címmel készül a Battlefront-sorozat új része. A pletyka szerint a játékot a SOCOM: Confrontation alkotói fejlesztik, megjelenése jövőre várható.
Battlefront Online címmel készül a Battlefront-sorozat új része. A pletyka szerint a játékot a SOCOM: Confrontation alkotói fejlesztik, megjelenése jövőre várható.

A Star Wars: Battlefront harmadik részét a brit Free Radical fejlesztette, míg a LucasArts el nem vette tőlük a projektet, a csapat pedig a Crytek Studios része nem lett. A korábbi pletykák szerint az egyébként pofásnak tűnt új játék munkálatait a Pandemic vagy a Rebellion folytatta, ám a kiadó természetesen cáfolta azokat a híreket. Úgy hírlik viszont, meg van az új rész végleges fejlesztője: a SOCOM: Confrontationt jegyző Slant Six Games állítólag Battlefront Online címmel fejleszti a folytatást, melynek megjelenése jövőre várható, PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra.
16.
16.
Scorpion02
Az szar lenne ha csak onlineon lehetne játszani.Miért nem tudnak single payert csinálni?

15.
15.
SWBF2
Pfff, ebből is online mint a kotorból...
14.
14.
mnmn1
#12: pl a CoD se szerepel jol pc-n...
13.
13.
SLi
mmofps vagymi lesz akkor
12.
12.
Skippyke
A LucasArts-nak nagyon feltűnt, hogy PC-re nem nyereséges beruházni és csak olaj volt a tűzre, hogy a TFU kiszivárgott! PC-s jedik: GAME OVER!
10.
10.
Giga0509
#9: Nem mmorpg,simán csak mmo.
9.
9.
D4nny
Most mi ez az Online? Ez akkor MMorpg lesz? Nem tudom elképzelni... És tényleg kiszúrás, hogy nem jön Pc-re, én azon szerencsés helyzetben vagyok, hogy ps3-on tudnék vele játszani... ha lenne egerem és normális monitorom.
8.
8.
pjoco
Főleg hogy első két része volt pc-re!
7.
7.
princeps27
#6 igen, ez súlyos hiba :(
6.
6.
Kerik
Egy hibája van: PC-re nem jön ki!
5.
5.
X360_FaNbOy
#3: megtömöd annyi pénzel a fejlesztők zsebét hogy jobban járjanak mint a X360 és a PS3-as verziokkal és akkor máris PC exclusive :D
4.
4.
Mathia$
#2: örülj hogy nem ps3 exklúzív, már azért is mert a socom alkotói csinálják :D
3.
3.
abydos
Ok, álljunk meg egy pillanatra. Anno ténylegesen függtem ettől a játéktól és mai napig is bármikor leülök elé és felmegyek online-ra játszani. De sajnos nincs ilyen konzolom :( Kérdem én tőletek, mit csináljak? :(



Ok, egy szavam sem lehetne, hiszen PSP-re kijött a Renegade Squadron és az Elite Squadron, szeretem is őket, meg is vannak, de azért ez mégis csak jobb lenne :( Pedig megvenném full áron :(
2.
2.
elite_hun
1.
1.
Giga0509
EZAZ!!! folytassák csak!! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...