Tavaly is tarolt a Steam, a siker évek óta töretlen

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 31.
  • Biznisz
Link másolása
A Valve publikussá tette a Steam tavalyi évét összefoglaló üzleti kimutatását, melyből kiderül: a rendszer sikere óriási, s évről-évre nagy iramban nő.
A Valve publikussá tette a Steam tavalyi évét összefoglaló üzleti kimutatását, melyből kiderül: a rendszer sikere óriási, s évről-évre nagy iramban nő.



Az online disztribúció a jövő, a Steam pedig biztosította magát a jövő legfontosabb terjesztői között: a konkurens cégek becslése szerint a Valve rendszere uralja a piacot, részesedése úgy 70 százalékra rúghat, a feltételezett óriási népszerűséget pedig a fejlesztők legutóbbi helyzetjelentése is alátámasztja: tavaly 25 százalékkal bővült a Steam-hozzáférések száma, ami nem mellesleg összesen 25 millió felhasználót jelent. A Valve szerint ebből 10 milliónak van profilja a Steam Community-ben, ami szintén nem elhanyagolható szempont. Az eladások is egyre nőnek: 2009-ben 205 százalékkal több játékot adtak el a rendszeren keresztül, mint egy évvel korábban, ez pedig sorban az ötödik esztendő, mikor az eladások volumene több, mint 100 százalékkal emelkedett. A Steam anno úttörőnek számított a piacon, tavaly márciusban töltötte be az ötödik életévét.
11.
11.
pepsus
max: van ami 5 ezerrel dragabb, azt vedd meg boltba de van viszont ami a boltinal olcsobb. de az arak gyakran valtoznak ugyhogy ha az ember odafigyel akkor olcson juthat jatekokhoz :)
9.
9.
mnmn1
7.
7.
Giga0509
Jó is ez a steam.Szeretjük :)
7.
7.
thynice
Ez most eléggé reklám szöveg volt bocsesz.
6.
6.
thynice
Érdemes beszerezni egy dombornyomott bankkártyát mert a steamen általában sok az akció. A mirrors edge-et is potom 500 Ft-ért vettem. A STALKER 1 is csupán 300-500 Ft-ba fájt. GTA IV meg 3000 Forint volt. Tehát ha az ember nem akar kimozdulni a lakásból és még olcsón is szeretne játékot venni az használja a steamet. Nekem bevált. Természetesen nem múlja felül azokat a gyönyörű dobozokat az ember polcán de hát én nagy-ívből lesajnálom. Hol vesz az ember ilyen olcsón ilyen nagy címeket. Sőt néha még steam exkluzív tárgyakat is kapsz. Lásd Mass Effect 2! Nekem már 23 EREDETI Steamen vásárolt játékom van és elárulom hogy harmad annyit költöttem az összesre mint amennyiért a boltban venném meg. Sose gondoltam volna,hogy interneten fogok vásárolni és pont játékot. Nem vagyok egy gazdag ember mielőtt még bárki is azt mondaná. Egyáltalán nem! Középosztálybeli vagyok úgyhogy a PC-m az kb. arra elég hogy a Crysis Warhead Mediumon éppen hogy fusson.
5.
5.
Optimus Prime
Ehhez a sikerhez szerintem hozzájárult a sok akció Weekend deals, a karácsonyi kiárusítás és talán az SW címek. Tavaly én is vagy... a Steam játékaim felét tavaly vettem, persze akcióban.
4.
4.
Dcrysis02
#1: Max egy-másfél milliót adhattak el a Steamen keresztül. Töredéke annak a 25 milliónak.
2.
2.
balintpasi11
1.
1.
wildláma
áááá a CoD:MW2 nem játszott közre ááááá nem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...