Kurt Cobain mégis szerette volna a Guitar Herót?

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A Nirvana frontemberének, Kurt Cobain özvegye szerint a zenész biztosan viccesnek találta volna, hogy szerepel a Guitar Hero 5-ben, ennek ellenére nem áll el a pertől.
A Nirvana frontemberének, Kurt Cobain özvegye szerint a zenész biztosan viccesnek találta volna, hogy szerepel a Guitar Hero 5-ben, ennek ellenére nem áll el a pertől.

Courtney Love perrel fenyegetőzött az Activisionnél, amiért azok állítólag engedély nélkül tették bele Kurt Cobaint a Guitar Hero legutóbbi, ötödik részébe. Love akkor azt mondta, Cobain legalább annyira utálná a játékot, mint ő, most viszont enyhébben, de jóval ironikusabban fogalmazott: elmondása szerint a zenész biztosan viccesnek találta volna, amint néhány Cobain karakter ugrál a színpadon Spice Girls számokat énekelve, de pont ez az, ami legjobban idegesíti, ezért a továbbiakban sem áll el a pertől. Mint kiderült, az énekesnő összefogott a No Doubttal is, akik hasonló okokból készültek perre a Band Hero kapcsán.

12.
12.
Punker
Ez csak egy játék. Fölöslegesen pattognak. Egy kis pénzel majd befogják a Courtney Love száját. Így is szarban van, kell neki a lóvé.
9.
9.
drip
#1: Osztom

Love-nak jól jött h meghalt Kurt...Szinte minden vele kapcsolatos dologból pénzt tud termelni. Én most se örülök neki h Kurt benne van,azt nem tudom h Kurt mit mondana hisz nem ismertem de szerintem Love-nak az első megnyílvánulása azaz ,hogy nem tetszene neki az igaz ... ez a helyesbítés csak apénz miatt volt,hogy legyen miről beszélni

Szánalom ez a nő annak ellenére,hogy egykori zenészként elismerem...
8.
8.
tronlegacy
Great Britain's largest satellite telly service provider wrote a history on the weekend with it, that his front his end 3D-ben mediated Arsenal's and Manchester United Sunday match. The firm temporarily only with experimental nature, took the technology into some pubs, like this the first one, ploughs for a general public, living person 3D-s sports program only some hundred people may have observed it.
7.
7.
gamerplayer
#6 nem aza baj h benne van hanem h spájz görlt meg ilyen gagyiságot is lehet vele énekeltetni
5.
5.
csonti02
Courtney Love Kurt halála után csak ilyen módon szerez pénzt. Ennél nagyobb és undorítóbb váza sarki nincs a földön. Azt miért nem mondja h Kurt mit gondolna most? Mondjuk róla. Nekem biztos, hogy nem esne jól. Meg az sem h a feleségem elintéz. Ja majd biztos annyi drogtól amennyi egy lovat is kiütne majd képes lennék felemelni egy nagy kaliberű vadászpuskát h fejbe lőjem magam. Szerintem az Activision-től igen is jó ötlet, hogy beleteszik Kurt-öt. Legalább a sok fiatal Lego hajú szűknadrágos valami értelmesebbet hallgat az A.F.C.-n meg a többi PR bandán kívül.
3.
3.
Scoo
Attól függetlenül, hogy C.Love egy lotyó, most mondjuk lehet igaza van. Attól függ mit írtak a szerződésbe.
1.
1.
tombar
ezt a suttyó nőt. ha most is élne Kurt akkor ez kúrvára nem érdekelné a kedves Holenénit mivel a férje már rég elvált volna tőle. suttyó kutyák :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...