Világháborús pályák a Bad Company 2-ben?

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 7.
  • Pletyka
Link másolása
Ha minden igaz, a Bad Company 2 egyjátékos módja némi időutazásra invitál majd bennünket, az ESRB szerint ugyanis második világháborús küldetések is várnak ránk.
Ha minden igaz, a Bad Company 2 egyjátékos módja némi időutazásra invitál majd bennünket, az ESRB szerint ugyanis második világháborús küldetések is várnak ránk.



A korosztályos besorolást végző ESRB mostanra végigjátszotta a játékot, s összegző megállapítása szerint a játékosok néhány küldetés erejéig a második világháborúba térhetnek vissza, ahol egy ismeretlen japán szigeten kell feladatokat teljesíteniük - utána visszatérnek napjainkba, hogy folytassák a Bad Company akcióit. Nyilván az időutazást képletesen írtuk (legalábbis reméljük, hogy erre nem kerül sor), egyelőre nem tudni, hogy milyen fordulat vezet majd oda, hogy a derék japánok között kelljen rendet tennünk.

A fejlesztők Twitterén egyébként az egyik munkatárs kikotyogta, hogy befejeződtek a március 2-án boltokba kerülő FPS munkálatai - hogy igazak-e a hírek, azt nem tudni, mindenesetre az EA másnap jótékonyan törölte a hozzászólást. Érkezett egy új videó is az egyik bétatesztelő jóvoltából - kellemes nézelődést!
37.
37.
Roger Ramjet
#29: Nem a hóban bújsz el, hanem a mellvédek, tankcsapdák és különböző tereptárgyak mögé. Egy fekvő embert nehezebb észrevenni és kisebb célfelületet mutat, mint egy térdelő, vagy álló alak. Azonkívül nem valószínű, hogy csak havas pálya lesz benne. Persze, ha garantálni tudod, hogy csak ezen a pályán nem lehet hasalni akkor semmi gond. A járművek használata nagyon jó, de a többi nem igazán tetszik. Számomra a COD sem a töketlenül rohangálásról szól. Egyetlen normális játék (grafikailag is ) a Ghost Recon. Ott egy lövésre meghal akit eltalálsz (legalábbis a coop- módban), nem kell a fél tárat beleereszteni az ellenségbe.
36.
36.
Mortician
#36: Pont ezaz, hogy BF-be kerül... Tetszik a játék meg jó móka, de annyit nekem nem ér, hogy pénzt fektessek bele. Korábban még VP-ért lehetett kapni egy hónapra normális cuccokat (semmi extra, de mégis több mint az alap gyakorló ruha/fegyver) most már csak 1 vagy 3 napra ugyanannyiért...
35.
35.
CoDer
#35: akkor bocsi. am most van új cucc: ilyen levegőből érkező csomag!(min. 100-szor lehet használni) 105 battlefunds-ba kerül és tartalmaz időhatáros meg unlimited cuccokat:fegyver, ruha stb. én ki fogom próbálni.
34.
34.
Mortician
#34: Pont ez az, hogy bejött... A napokban folytatni akartam és azt látom, hogy teljesen szétbarmolták az egész játékot. Egy értelmes fegyvert is már csak 3 napra lehet megvenni... (nem, nem fogok fizetni ezért...)
33.
33.
CoDer
nagyon hangulatos videó! már várom a gamet!!

#32: azért mert neked nem jön be attól még nem kell hulladéknak nevezni!! én is szoktam tolni (nem is keveset!)
32.
32.
tombar
hát nemtom. a gunnerkaszt sztem elég szemétség volt h egy nácira 6an mentünk rá azt mégis kinyírt minket pedig azért nemvagyok olyan rossz fpsekben.
31.
31.
Mortician
#30: LOL abban a hulladékban semmit sem számít a szintkülönbség...
30.
30.
zoli12i
#29: hagyjad csak COD fanboy. Én szerettem a COD-t egyik kedvenc háborús játékom de ez lepipálja az 4-t és a 6-t ! Ez van el kell fogadni.
29.
29.
tombar
én asztat nemtudom h azilyen elbújkálós kempelős fosköcsögök mit kompenzálnak ezzel? mert az biztos h vmit. tegnap nyomtam 1-2 kört a BfH ban de minden második kill egy nyomi 12 évestől jött aki elbújt egy háéz tetejére. a másik meg egy lvl 24es nácitól pedig én kemény 11esen vagyok. persze töltésnél azt írja h olyan szervert keres amik megfelelnek a szintemnek. elég szar érzés h 2 golyó után kinyírnak...
28.
28.
simon 555
#23: a hoban még is hová akarsz elbujni?

ott vannak a tokéletes bokrok a mesterlovészeknek!én multkor bebujtam 1 bokorba és senki nem vett észre:D
27.
27.
Batri
#26: lol? ez a vidi a multiplayer demo-ról van
26.
26.
nameless
elég butának tűnnek az ellenfelek... -.-
25.
25.
joati
Kicsit értetlenül állok a dobozkép melletti szöveg elött ( remélhetőleg a 2. rész nem sikerűl rosszul) szerintem az első rész is nagyon jó volt. Szavatosság szempontjából pedig kiemelkedő, ha az első rész aprobb hibáit kijavítják akkor szinte tökéletes lessz.
24.
24.
romeozor
#14: tanulj meg helyesen írni hogy szakadna rád a toalett kacsa!
23.
23.
Roger Ramjet
Hát, én is játszottam a demoval és a véleményem egyáltalán nem pozitív! Én csak azt nem értem, hogy a fedezék mögött miért nem lehet lehasalni? Így a mesterlövészek egyből kilőnek egy magasabb helyről. Először azt hittem, hogy én vagyok a béna, de senkit nem láttam hasalni, kivéve a halottakat. A grafika szerintem sem jó a COD 4-6- ban a fű és a bokor arra való, hogy elrejtőzzünk, de itt sok esetben nincs hová, mert az aljnövényzet elég gyér. Tudom lehet arra hivatkozni, hogy mekkora a terep, de észre kéne már venni, hogy ezek a gépek már nem bírják el az ilyen nagyméretű pályákat megfelelő grafikával és ez a játékélmény rovására fog menni!
22.
22.
mephi
#14: Legközelebb inkább helyesírás szótárat vegyél:

tőbet=többet

enél=ennél

szeb=szebb

tete=tette

stb...

Szememben a kommented már itt értékét vesztette...
21.
21.
tjames
Szerintem úgy lesz ez az időutazás, mint a MW-ekben. Ott is több szálon futnak az események, és egyik helyszínről ugrunk a másikra, korábbi eseményekről a későbbiekre.

Gondolom itt is így lesz....
20.
20.
Pippegõ
Szerintem remek lett a játék , én is bétázom. Az első nap valóban úgy tünt hogy sokat kell lőni egy emberbe, de ahogy hozzászoktam kevésbé zavart a dolog, illetve az is lehet , hogy megtanultam lőni:). A grafika valóban nem eget rengető, de egy ilyen játékban , ilyen lehetőségekkel nem kell neki crysis motor ahhoz hogy szép legyen, főleg hogy itt tényleg a fizika és az élethűség a lényeg. Persze nekem tetszik a graf is, pojt illik a játékhoz. Ajánlom mindenkinek, Pub fps-re nincs alkalmasabb mint ez. Grat a videóhoz.
18.
18.
Mortician
#14: Nekem meg a helyesírásodat nem veszi be a gyomrom...
17.
17.
LtK
14# akkor mondj már létszives egy játékot ami szerinted szép =D
16.
16.
zoli12i
14# ennek a gamenak egyszerűen tökéletes a grafikája , nem értelek.

12# nekem ps3-n kb. 3-4 golyó és kész......

7# az te voltál?
15.
15.
Batri
#14: azért kiváncsi vagyok, hogy akkor neked mi a szép graf... ennél szebb FPS csak a Killzone 2 és a Crysis
14.
14.
TOMCAT 84HUN
ps3 ason probáltam hd tv-vel hát ha ez neked szép akkor egéségedre de én nem foglalkozok vele tőbet. lesz még enél szeb is. nem tete magasra a lécet. habár anyi pozitivum van hogy rombolhato a terep de azok a házfelrobanások...... kész vic. én is vártam fanatikus fps rajongo vagyok de ezt nem veszi be a gyomrom
13.
13.
Quigglez
#12: PCs beta alapján nem szabad megítélni a sebzést mert több mint 6 héttel ezelőtti build. Elég csak megnézni a konzolos demókat, ott már erősítettek az összes fegyveren. Amúgy meg nem kell egy emberbe 30 csak akkor, ha valaki rátenyerel az egérre :)
12.
12.
Crysisman
én egész nap bétáztam pc-n. szerintem fantasztikus játék. az egyetlen dolog ami teljesen elrontja ezt a fantasztikus háborús hangulatot az a fegyverek sebzése! egyszerűen nevetséges hogy egy gépkarabélyból 30 lőszer kell egy emberbe hogy feldobja a bakancsot!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...