Másfél milliós bírságot kapott az új Mario feltörője

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Kalózkodni csúnya dolog, ezt pedig az ausztrál szövetségi bíróság is igyekezett nyomatékosítani, mikor másfél millió dolláros büntetést szabott ki az új Mario feltörőjének.
Kalózkodni csúnya dolog, ezt pedig az ausztrál szövetségi bíróság is igyekezett nyomatékosítani, mikor másfél millió dolláros büntetést szabott ki az új Mario feltörőjének.

Ugrás a galériához

A fiatalember jóval egy héttel az ausztráliai premier előtt törte fel és töltötte fel az internetre a New Super Mario Bros. Wii-t, ezért döntött úgy az ausztrál szövetségi bíróság, hogy a Nintendót kártéríteni kell - másfél millió dollárral. S bár a New Super Mario Bros. Wii így is a tavalyi év egyik legnépszerűbb játéka lett, valószínűleg a konzolgyártó örül az ítéletnek. A Nintendo szóvivőjének elmondása szerint a cég közel húsz éve küzd a kalózkodás ellen, amely nem csak a Nintendo üzletét, hanem a nekik dolgozó mintegy 1400 fejlesztőcsapat munkáját is nehezítik. "A kalózkodás veszélyezteti a játékipar stabilitását" - tette hozzá.

22.
22.
tjames
#21: Miért tennék, nemde? Felveszik majd secusnak, aztán majd besegít hogy valami ápdét formájában az ő mószere ellen is feltörhetetlen legyen a pirítójuk.
21.
21.
Horvi14
és aza csávó aki azzal menőzött h feltörte a PS3-at? azt nem büntetik meg? :P
20.
20.
playzG
XD hát ezzel mellé fogott
19.
19.
Scoo
Gondolom azért ítéltek ilyen durva összeget, mivel példát akartak statuálni vele.

Gondolom leüli az összeget. Vagy nem tudom ilyenkor mi a helyzet. Azért sajnálom szerencsétlent.
18.
18.
Mortician
#17: Irreális egy sz*rt. Másfelől meg kéretik továbbra sem általánosítani...
17.
17.
FeroxX
gyáhh para, gecik azok akik itt írják hogy "szívás" ha nem lennének ilyen arcok, akkor nem figyelne nektek sem ott az a jópár darab másolt CD-DVD.. szal.. hát ja szívás, de én sajnálom azért, elég irreális a bírság, de ja valszeg leülheti vagy valami.
16.
16.
LaliK
Ez azért tényleg szívás... Ennek a csávónak pénze többet nem lesz.
13.
13.
Killerbee
Akkor leüli aztán annyi.
12.
12.
tjames
Istenem a szegény pára....elítélem amit tett, de vagy elég módos, hogy az igen tisztelt jogalkalmazók ekkora bírságot szabtak ki rá, vagy jelentősen túlbecsülték a lehetőségeit. Átlag halandó ekkora összeget NEM tud befizetni, mivel a hekkelésből haszna effektíve nincs.

Mindenesetre szívás
11.
11.
brolin10
Hát ha ez így működik még az unokái is fizetni fogják.xD
10.
10.
brandonlee
Egyébként ebből az a tanulság, hogy ne kezd ki Marioval. Az ő keze mindenhova elér :D xD
9.
9.
Petike x
#3: Ilyenkor az az igazi szívás, hogy ezentúl bármilyen tulajdona van, azonnal elvehetik tőle amíg össze nem jön az összeg, vagyis bármilyen ingatlanját elárverezhetik, jövőbeli fizetését azonnal elbitorolhatják, gyakorlatilag élete hátralévő részében semmilyen vagyont nem tud gyűjteni.
8.
8.
Game 0ver
Hát ha szegény ilyen hülye... Várta volna meg a megjelenést aztán utána tette volna fel akkor nehéz lett volna kiszürni...
7.
7.
Pezsgõ
áá sucx .. szegény.xd
6.
6.
Kyuubi
Így járt, megérdemelte...
5.
5.
fojesz
#3: Szerintem biztos, hogy nem. Ahogy elképzelem, ez egy 20-21 éves srác lehet, legalábbis a többség ilyen. De most biztos szar lehet neki.
4.
4.
brandonlee
1,5 millió O.O Azta qva. Na ennek mondja meg valaki a derűs oldalát :)
3.
3.
Sohi
Kiváncsi lennék aki feltörte rendelkezik e ennyi pénzel, ha nem hogyan hajtják be rajta, elveszik az autóját :)
2.
2.
SWBF2
Nintendo-nak jobb(ak) az ügyvédje(i)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...