Dante's Inferno - hárommillió demóletöltés

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár a tényleges eladásokról még nincsenek adataink, hiszen a játék nemrégen jelent meg, az már viszont biztos, hogy az EA reklámkampánya sikeres volt.
Bár a tényleges eladásokról még nincsenek adataink, hiszen a játék nemrégen jelent meg, az már viszont biztos, hogy az EA reklámkampánya sikeres volt.



A játék előzetes verzióját ugyanis hárommilliószor töltötték le, ami bizony szép szám, s nem kevés játékost feltételez: igaz, nyilván nem pont hárommilliót, de az is biztos, hogy nem öt embernek köszönhető mindez. A Dante's Inferno óriási reklámot kapott, nem véletlen, hogy Electronic Arts először fizetett hárommillió dollárt azért, hogy a Super Bowl döntőjében félperces videót láthasson róla a tisztelt publikum.

Az Electronic Arts egyébként megerősítette, hogy a következő három hónapban számos extra tartalom lát napvilágot a játékhoz: még februárban új kosztümöket kapunk, márciusban jön a történet előzményeit elmesélő pálya, majd áprilisban a Trials of St. Lucia nevű csomag, mely kooperatív móddal, pályaszerkesztővel és új játékbeli képességekkel várja a játékosokat.

További érdekesség, hogy az EA a Dante's Infernót a vásárlók eltérő szokásaira hivatkozva nem jelenteti meg a Közel-Keleten. A döntés mögött a God of War esetéhez hasonló incidens elkerülése állhat - a Sony játékát  többek között azért tiltották be a muszlim térségben, mert a címében szerepel a "god" (isten) szó.
17.
17.
KD
Én má végigtoltam, és nem vágom mér húzzák le szegény játékot mindenhol, személy szerint egy 8.9 et adnék neki. nekem rohadtul bejön és egyáltalán nincs God of War fílingem miközben játszom vele.(meg van a gow1 meg a 2 is!) ajánlani tudom mindenkinek aki szereti az akció játékokat, ráadásul kurvajó a soundtrack is!
16.
16.
Yagami Light
Szerintem a God of War-hoz képest reális a 6-os 7-es értékelés.

Viszont a Hack & Slash kategórián belül ha csak azt nézzük, a játék simán egy 8-as 9-es.
15.
15.
@darkking@
#11 azért hasonlitgassa mindenki a GOW-hoz mert szinte játszhatóságra ugyanaz...és a GOW- sorozatot tartották szem előtt!



http://www.gamekapocs.hu/cikk/3855/1106/Dantes+Inferno+Elozetes


de itt az előzetes cikknek rögtön az elején meg is találod!



14.
14.
tronlegacy
#13: Szerintem a teljes sokkal jobb mint a demo.



Én adnék a játék 9.0-t! Ja ésszerintem lehet, hogy a gow 3 jobb lesz, de van olyan jó mint a 2 vagy 1.
13.
13.
Sohi
Van valaki aki próbálta a demót és játszott a véglegessel? Azt olvastam, hogy össze se lehet hasonlítani. Igazság szerint maga a stílus az egyik kedvencem, de a demo nem jött be...
12.
12.
juhaszroli
#11 :

Van valami abban, amit mondasz...de nem mindenki látja át ennyire, meg aki beszél róla, honnan tudhatná, hogy neked nem PS3 van? :)
11.
11.
simon 555
de én azt nem értem,hogy miért kell a GOW-hoz hasonlitani?

jolvan a PS3-asok hasonlitgassák meg minden mert nekik van GOW!

de az xboxosoknak hiába mondot,hogy ugyan az mint a GOW meg,hogy gyengébb mint a GOW ha nekik nincs:D

legalább van 1 gow szeru játék xboxon is és szerintem ennek az xboxosok nagyon orulnek és leszarják,hogy mennyire hasonlit a másikra....
10.
10.
@darkking@
Kicsit többet vártam tőle én is... bár attól független egy nagyon jó játék.... ugye a GOW -t meg sem közelíti az én szememben hasonló de...

kicsit hosszabbra gondoltam és pörgősebbre és jobb lenne 1080p-ben!Mindezek mellett egy nagyon jó játék lett a 6.pontos értékelés nagyon kevés..én egy 8.5-öt adnék neki! (Persze ez egy egyéni értékelés az én szememből , lécci ne kezdjenek hurrogni akiknek nem tetszik :) )
9.
9.
suti_88
meg 6,5 pont erre a "nagyszerű" játékra a GT-től:D
8.
8.
Mortician
#6: Nekem sincs live-om mégis megvan a demo. Keresd meg neten (Digiex), szedd le és írd ki egy DVD-re.
7.
7.
rolmanus
Nem rossz játék, de azért messze jobbat vártam... A 6 pontos értékelések reálisak, eléggé elmarad a God of Wartól.
6.
6.
brolin10
Áhh de bírom ezt :megjelenik a királyos játék de akinek nincs liveja az most szophat mert egy csomó süti dologból kimarad. :S
5.
5.
hakydakillah
4. Néztem én is, de szerintem is jó játék. Hack N Slash kedvelőknek kötelező. :-) Nem tudom mi a kinjuk vele, tiszta GOW, a grafika is jó, a kamera, mozgás, húzások, kivégzések, stb. Igaz a vége picit fura, de nagyon biztak a sikerben, ha már előre eltervezték a folytatást :-)

Manapság amúgy is kevés az ilyen stilusú játék. Ha a GOW-ot kivéve az összes Hack N SLash játékot le fogják értékelni, akkor a gyártók inkább más stilusra fognak koncentrálni, és olyan unikumokká vállnak, mint a western játékok.
4.
4.
tronlegacy
ROHADT JÓ GAME!!!!!!!! Már majdnem kitoltam.
3.
3.
Yagami Light
Hát ahhoz képest, hogy milyen szuper játéknak lett bejelentve, nagyon lehúzták a tesztelők. A game trailers például 6.8-at adott neki.

De tök mindegy én már 2-szer végigtoltam, nekem nagyon tetszik. :))
1.
1.
DanThomas
se GOW se Micimackó se töpörtyű, hol élnek ezek? van gyerekszobájuk?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...