Európa két FFXIII Xbox 360 csomagot is kap

  • Írta: InGen
  • 2010. február 14.
  • Hír
Link másolása
Míg az Egyesült Államokba csak a drágább, 400 dolláros Final Fantasy XIII Special Edition Xbox 360 érkezik, Európa kap egy olcsóbb, Elite verziót is, extrák nélkül.
Korábban már hírt adtunk arról, hogy az Egyesült Államokba érkezik egy Special Edition bundle az Xbox360 konzolból, most azonban hivatalossá vált, hogy ugyanez a csomag érkezik Európába is. A pakk tartalmaz egy Xbox 360 konzolt, mindenféle Final Fantasy felirattal, két kontrollert és egy 250GB-os HDD-t, letölethető exkluzív avatar cuccokat, na meg persze a játék eredeti verzióját.


Európába azonban érkezik egy olcsóbb csomag is, mely gyakorlatilag csak egy sima Xbox360 Elite (Final Fantasy feliratok nélkül), egy kontrollerrel és 120 gigás vinyóval, valamint a teljes FFXIII-mal. Ezt a Microsoft főleg azoknak ajánlja, akik egyébként is most szerettek volna Elite konzolt venni, s így gyakorlatilag ajándékba megkapják mellé az új Final Fantys anyagot.
9.
9.
iNKARNATE
#8: jó igen speciel én is azt kaptam, picit lecsúsztam a forzaról de sebaj, részegen a lego batman is kurvajó:D
8.
8.
SzajmonTemplar
Aha, én meg anno kaptam melé szutyok Lego Batman-t és Pure-t. A FF XIII, azért megveszem. Jól jár az, aki így jut hozzá a gaméhoz.
7.
7.
iNKARNATE
#5: Nem biztos, hogy az a mérvadó új konzol vásárlásakor, hogy a hozzáadott ingyenjátéknak mi a fő platformja. Van, hogy ilyenkor kb. +2-3ezer forint a játék - bárki aki értelmes nyilván a bundled játékos csomagot fogja venni. Ha szereti az FF-et meg annál jobb nem ?:)
6.
6.
@darkking@
#4 Addig még nem hallom több embertől hogy nagyon jó addig én nem adok ki akezemből anniy pénzt hogy megvegyem tizenezerért...és utánna ne játszak vele!Azért annyi pénzem nincs feleslegesen!De majd kiderül!



#5 Igen ez igaz de azért sokan azt nézik hogy olcsóbb és a játék ingyen van...Ps3-hoz adnak ingyen játékot tehát lessz itthon FF 13 edition?
5.
5.
Batri
hát aki FF XIII-azni akar és most vesz konzolt az valszeg nem ezt fogja, hanem egy ps3-at, mégiscsak az a sorozat fő platformja...

viszont a dobozkép nagyon jól néz ki
4.
4.
TJJJ
#3: Én is így érzek, de biztos hogy első nap a kezemben lesz.
3.
3.
@darkking@
Tulajdonképpen nem rossz ötlet...és tényleg annak aki most akar venni elitet...és FF fan!Én most attól független hogy ps3-am van...magátóla játéktól félek mert szép grafika meg minden de amiket írtak véleményeket róla (Bár nem nagyon helyezem előtérbe azokat mindig) de most nagyon egyhangúan úgy mond nem dicsérik)
2.
2.
seci92
1.
1.
tundra
Nagyon erőlködik az MS.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...