Winamp 5.07 ITT!!!

  • Írta: Shifty
  • 2004. december 4.
  • Érdekesség
Link másolása

Mint köztudott pár napja az internetes biztonsággal foglalkozkó cégek egy komoly hoibát véltek felfedezni a NullSoft médiaprogijában, a Winampban, mely mint tudjuk a PC-s társadalom egyik legkedveltebb MP3 lejátszója, ami azóta kibővült egyéb szolgáltatásokkal is. A NullSoft csapata nagyon gyors intézkedéseket eszközölt így ezt a súlyos hibát úgy orvosolták, hogy azon nyomban kidobták a Winamp legújabb verzióját, mely az 5.07-es verzuószámot kapta.

A hiba amúgy a jól ismert .m3u kiterjesztésű fájlokkal volt, mivel a weboldalon található ilyen típusú fájlokba trójaiakat vagy egyéb rosszindulatú programokat is el lehetett rejteni, és a letöltések után a Winamp ezeket az .m3u fájlokat automatikusan indította így tudtunk kívül lett fertőzött a gépünk. Nos ez elvileg orvosolva lett így erősen ajánlott letölteni az új verziót, amit vihettek is, ha IDE kattintotok!

2.
2.
Shifty
Igen volt ilyen is....állítólag 3 ember maradt:(((
1.
1.
badguy
nahát, azt hittem már abbamaradt a fejlesztése mióta összerúgták a port az anyacéggel (AOL). utoljára azt olvastam, hogy kirúgtak mindenkit, vagy eljött mindenki? :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...