Ingyenesen kipróbálható a Shattered Horizon

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 19.
  • Letöltés
Link másolása
A hétvégén ingyenesen lehet játszani a Shattered Horizon című, többjátékos módra kihegyezett FPS-sel. Gravitációból nem túl sok, mókából viszont annál több van!
Egész hétvégén ingyenesen lehet játszani a Shattered Horizon névre hallgató, többjátékos módra kihegyezett FPS-sel. Gravitációból nem túl sok, mókából viszont annál több van!

Ugrás a galériához

A Shattered Horizon lelke a multiplayer mód, melyben akár harmincketten csaphatnak össze, ezen a hétvégén teljesen ingyen. A játék különlegessége, hogy miután a történet egy a Föld körül keringő, utóbb felrobbant űrállomáson játszódik, nincs gravitáció, így némileg más játékélményt nyújt, mint a legtöbb FPS. A Shattered Horizon kipróbálásához mindössze regisztrálnod kell egy Steam-hozzáférést, majd letöltened és telepítened a klienst illetve magát a játékot. Jó szórakozást!

7.
7.
Danyell86
Engem annyira nem fogott meg, az ötlet az hibátlan, de nekem a pályák meg maga a megvalósítás nem jött át nagyon.
6.
6.
laca009
nem csak reg meg letölteni kell hanem dx10-es kártya és win vista vagy 7 mert nincs dx9 meg win xp támogatás
5.
5.
megalonagyix
sajnos eléggé vasigényes (bár nálam nem laggolt annyira), és még a grafika sincs a toppon. de a játékélmény ott van! mindössze egy fegyverünk (meg egy gránátunk) 4 pályánk és 3 játékmódunk van, de erre a két napra pont elég. akár 32-en is egymásnak ugorhatunk, és ami a legjobb benne hogy zero-gravitáció. nincs fönt meg lent, csakis kizárólag az űrben lebegünk, bár a csukánknak köszönhetően megtapadunk szilárd talajon is. töltsétek le, megéri!
4.
4.
gynorbi
énis töltöm:D mi a steam nevetek?:D
3.
3.
Danyell86
1,5 GB körül van, én most töltöm.
2.
2.
crysis the best
Hány GB/MB mert elég gyenge a netem (2Mb)

a letöltés max 270kb/s :D
1.
1.
megalonagyix
nekem megvan! nagyon jó (mármint a steamről)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...