Kipróbálható és tesztelhető az új Steam

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 24.
  • Korai verzió
A Steam napjaink egyik legnépszerűbb játékos szolgáltatása, amihez profi és főleg trendi külső dukál. A Valve teljesen átalakította a rendszert.
A Steam napjaink egyik legnépszerűbb játékos szolgáltatása, amihez profi és főleg trendi külső dukál. A Valve teljesen átalakította a rendszert.Az új kezelőfelület nem csupán szebb, de jóval átláthatóbb és használhatóbb is lett. Könnyebb nyomon követni megszerzett achievementeket, átalakították a játékok könyvtárát és sokkal többet információt tudhatunk meg a letölthető produktumokról. Mivel az új rendszer egyelőre béta állapotban leledzik, nem töltődik le automatikusan: a Steam beállításai között kérhetik a felhasználók az új változatra történő frissítést.

34.
Giga0509
#32: Shift+ Tab (ami nálam F2) az nálam műxik.Amúgy melyik csét tolod? 1.6 vagy source? ha 1.6 add meg az accod ha akarod és toljuk :)
33.
OldM4n
A régi Steam sem érdekelt, nem hiszem hogy ezen az új tud változtatni! Ha a Portal menne nélküle, akkor fent sem lenne gépen.
32.
szajoli
#26: Hát igen nálam is ez van :D Meg a shift+tab sem működik ingame :( De akkoris bejön
31.
szajoli
#30: Hát nekem spec jól jött. Nem kaptam meg, vagy letekertem tömind1 :D Cs-ztem is rá egyet tetszetős

30.
laca009
Amugy én már 1 órával elöbb megnéztem mint a hír jött és télleg jó

de nem tom miért kellet felrakni ezt a hírt mert aki használja a steam-et az úgy is megkapja a napi hírrel és tudja szal ez inkább azoknak szól gondolom akik nem használják vagy csak használták:)
29.
hedzsooo
THX Fojesz az infot ! :)Fel is raktam, nekem tetszik.
27.
Dentis 360
#26: csak hat kommentet kellene visszaolvasni! xD

Na most már a lockolt acsik se látszanak a HL2-nél :((((
25.
Maxxer
23.
Cyborg
Ez fasza mert kiprobáltam a betat és most ujra le akarja szedni az egész MW 2-t..... pedig ott van a gépen már.
22.
Maxxer
Ha felrakom ,akkor törli a fentlevő játékokat? mert egy gta4-et nem túl szerencsés újra leszedni 120kb/s-el
20.
thurands
Akik nem látják a betűket: menjetek el a /Steam/resource/sytles helyre, ott a steam.styles fájlt rakjátok át jegyzettömbbe és a basefontbold-nál a betűtípus nevét írjátok át Arial Bold-ról Arial-ra és miután újraindítjátok a Steamet jó is lesz.
19.
Giga0509
Na ja,a beállításokat meg ilyeneket én sem látom a lenyíló menükben.Viszont kattintsatok a view-nál 2. vagy 3. gombra,máshogy fogja mutatni a játékok listáját :)
18.
Csokolade
ám sztem nem jo legalabbis latszik hogy beta vagy nem tudom mi ez a jelenseg de ahol a "Fájl és egyéb cuccok vannak legfelul rakattolok es semmi betu nincs csak uresség mintha nem lennenek nyelvek" ja es beleptem a mw2 be es nem tudok megmozdulni, minden mukodik csak a mozgas nem.... nyomok egy restartot hatha er valamit
17.
Csokolade
#4

igen valószinu hulye vagyok es ostoba krdest teszek fel de en arra gondoltam hogy ujra fel kell e telepiteni te nagyokos
16.
megalonagyix
14# nálam működtek a játékok. nos, ugyan olyan (lassú) mint eddig, csak valamivel átláthatóbb, ízlésesebb dizájnnal. meg kerültek achievementek a régi játékokba.
15.
asdwarr
ezzel újra fel kell tenni a patcheket? mert most feltettem, és akarok mw2-zni, és elkezdett tölteni egy rohadt nagy patchet:|
14.
Optimus Prime
Aki már kipróbálta megírná milyen? Mármint, hogy béta ellenére stabil és a játékok rendesen működnek. Már vagy másfél éve aktív Steames vagyok, úgy hogy ennek örülök.
11.
Leon050
és ha pl leszedem... utánna vissza lehet állítani?
10.
crysis the best
én meg semmit nem látok xD csak egy nagy feketeség...
9.
M3rcy
az acsik tényleg jók, viszont nekem néhol nem látni (pl. az optionsben) a betűket, vagyis csak az üres helyet látom :S
8.
Dentis 360
#5: Ja,még le vannak zárva,hogy rohadnának meg!xDPedig annyira megörültem!
7.
Giga0509
Ááá ez kurvajó :D meek le is szedem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...