Tekken bajnokság a Kecskeméti Anime Meeten

  • Írta: Daks
  • 2010. február 25.
  • Rendezvény
Link másolása
A Kecskeméti Anime Meet egy Országos Tekken Versenyt tart március 6-án, 10-16 óráig a Kecskeméti Ifjúsági Otthonban. Minden harcosnak ott a helye!
A Kecskeméti Anime Meet egy Országos Tekken Versenyt tart március 6-án, 10-16 óráig a Kecskeméti Ifjúsági Otthonban. Minden harcosnak ott a helye!

A vetítősarokban AMV és PV mozi, Dajka László útifilm bemutató, illetve karaoke, táncszőnyeg és Tekken várja az érdeklődőket. A verseny három darab Playstation 3-on fog futni reggel 10:30-as kezdéssel, és az eredményhirdetésre sem kell sokat várni, a nyertes már délután átveheti a díját. Az éppen nem versenyző látogatók a reggel 10 órátok 15:50-ig nyitva tartó konzolsarokban frissíthetik fel magukat, most pedig lássuk a legfontosabb részleteket:

Térkép:
Google Maps

Belépődíj, ami tartalmazza a nevezési díjat is:
1000 Ft

Díjak:
1. díj: oklevél + Vilajet társasjáték + Deltavison manga
+ 576 KByte ajándék

2. díj: oklevél + Condottiere társasjáték
+ 576 KByte ajándék
3. díj: oklevél + Deltavison könyv
+ 576 KByte ajándék

Regisztráció:
Kameet fórum
 
Versenyszabályzat:
Kameet.extra.hu
8.
8.
csinálhatnának fightnight round4 bajnokságot is arra simán elmennék :D
7.
7.
keiji maeda
oké hogy van benne egy capoeira karakter de ennek e kettőnek minden mozgása megegyezik talán cgristinnek van egyel.kettővel tőbb ezt sosem értem meg a tekkenben miért kell ebből is kettő meg aogy kingből is de amit főleg utálok az a medve meg a kenguru el tudom képzelni a játéktervezőket hogy üllnek az asztalnál "hmmm vajon milyen karakter kéne még meg van bazd egy medve" ez kell a népnek egy verekedő medve . egyébként kicsit már elfajult a tekken jó játék nagyon de az 1-2-3 ban még nem lehetet enyire ingnytelekedni mint az 5-6 ban a földön végigverés meg a falhoz beszoritás nagyon gáz az online-osok 90% ugy csinálja. én csak azt nem értem meg hogy mi a jó benne hisz csak egy játék azért megyünk fel hogy jól érezzük magunk és a sok kis bunkó meg csak egy két rugást betanul és azzal igénytelenkedik pedig minden karinak van legalább 100 féle mozgása. :D
6.
6.
Dianaa
#5:

Én is velük megyek (Christie meg Eddy), de én azért, mert Capoeira harcosok. :)

Egyébként szívesen lenéznék oda, csak hát messze van, és nincs ilyenekre pénzem most :D

5.
5.
Horvi14
# ja sztem is :D én amúgy Ravennel mek :P de tekken6ba most gyakorlom mégaz aerialokat :D meg nem vok kecskeméti :S
4.
4.
keiji maeda
biztos egy csomó kis nyomorék eddyvel meg christinnel meg law-al lenne azoknál mindegy mit nyomsz mindent csinálnak az online módba is azokkal van mindenki főleg law-al
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...