Készül a King of Fighters legújabb része

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Először a játéktermekben mutatkozik be a The King of Fighters XIII, később viszont az otthoni konzolokon is tiszteletét teheti a szebb időket is megélt sorozat új része.
Először a játéktermekben mutatkozik be a The King of Fighters XIII, később viszont az otthoni konzolokon is tiszteletét teheti a szebb időket is megélt sorozat új része.



A Taito és az SNK Playmore legújabb közös munkája a Taito X2 játékgépeken fog futni. A masina kiváló referenciákkal büszkélkedhet, hiszen ő hajtotta a Street Fighter IV, a BlazBlue: Calamity Trigger és persze a The King of Fighers XII játéktermi változatait is. A fejlesztők márciusra ígérik az első információáradatot, s bár egyelőre csak a játékgépes verzióról beszéltek, az előző részre gondolva nagyon valószínű, hogy nem kell majd sokat várni az PlayStation 3-as és az Xbox 360-as átiratra sem.
9.
9.
HiakruX
#1: Batrinak van igaza... Azért mert kell. :) Story folytatás meg mien lenne ha folyton egy 10 éves gameval játszanánk ami már soha nem lesz tovább fejlesztve?

Én várom már a játékot. Nekem tetszett a 12 is de a közvéleménynek nem anyira... Remélem a 13 egy Revenge lesz!
7.
7.
brandonlee
Én a Tekken 7-nek jobban tudnék ürölni xD Sok úját már nemhiszem, hogy fog mutatni a dörténeti szálakat továbbvihetnék :)
5.
5.
Batri
#4: azért ez kicsit más... szinte ugyan azt adják ki mindig, csak beletesznek +2 új karaktert és kicsit csiszolják a grafikát...
4.
4.
tibisan
telesen igazad van, minek a sok ugyanolyan háborús call of duty meg a többi hasonló cucc , aztán minek annyi final fintasy , meg a sok need for szpííd szerű autós kacat ....igazadvan jessssz
2.
2.
menjapipaba
#1: ennyi:D

mi a fasznak csinálnak 1 csomó játékból 122 részt? x)

1.
1.
InGen
A kérdés csak az, hogy minek? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...