Radioactive Games FELHÍVÁS!!!

  • Írta: Shifty
  • 2004. december 11.
  • Érdekesség
Link másolása

Egy volt kedves GK fórumozó, Wastrel megkért rá, hogy tegyem ki kicsiny hírét, mely talán segít csapatának új tagokat toborozni. Mint az alant is olvasható a srácok Radioactive Games néven egy fejlesztőcsapatot hoztak létre és két munkával is elég szépen haladnak, ezek közül sajnos az egyiket fel kellett függeszteni. Így szépen kérek mindenkit, hogy aki érez magában némi erőt és még ért is a lent leírtakhoz, az jelentkezzen a csapatnál!

Wastrel üzenete a népnek:

"Megújult a Radioactive Games weboldala, mind design, mind fórum tekintetében. Az új oldalt változatlanul a ragames.atw.hu címen találjátok meg.

Ezzel párhuzamosan kiadtuk az első modellshotokat 'Survive of disaster' című játékunkból, melyeket hamarosan screenshotok is követnek.

Viszont kénytelenek voltunk ideiglenesen felfüggeszteni DOOM3-as CTF modunk fejlesztését - programozó hiányában. Remélhetőleg hamarosan folytathatjuk a fejlesztését, mivel kár lenne egy 40%-os készültségű modot csak úgy kidobni.

Végezetül egy felhívás: Továbbra is várjuk lelkes amatőrök jelentkezését a csapatba! Jelenleg karaktermodellezőre, animátorra, c++ programozóra és pályadesignerre van szükségünk. Azok jelentkezzenek, akik hobbiból, csak a dicsőség kedvéért is bevállalják minden idők legnagyobb freeware projectjét. Jelentkezni a ragames@intermail.hu címen lehet."

1.
1.
Dr. Uzi
Létezik még a csapat, mert érdekelne :)
Elég lenne ha Wastrelnek valami elérhetőségét megadná valaki, tudom picit késő :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...