Heavy Rain filmjogok a New Line Cinema kezében

  • Írta: InGen
  • 2010. február 28.
  • Hír
Link másolása
A neves filmstúdió foglalta le magának a Heavy Rain filmjogait. Ez még nem azt jelenti, hogy valaha is a nagy vászonra kerül majd az alkotás, de van rá esély.
A New Line Cinema nem most, hanem még 2006. májusában, a The Casting fantázianevű Heavy Rain trailer után foglalta le magának a filmes jogokat. Ez egyelőre nem azt jelenti, hogy bármi is készül a témában, a New Line csupán bebiztosította, hogy más ne férhessen hozzá a címhez.


Valószínűleg kivárásra játszottak, s most, hogy látják, valójában mennyire sikeresek a játék, esetleg belefognak a mozi elkészítésébe. Érdekes lesz, hiszen a mi saját Cash bátyánk is úgy jellemezte a játékot tesztjében, mint interaktív filmet. Innen már csak egy picit kell előre (vagy éppen vissza) lépni, s már kész is a nem-interaktív film.
9.
9.
nasario
#: Irhatsz akármit én nem húzom fel magam mert tudom hogy csökkent képességű vagy! Inkább sajnállak! http://www.youtube.com/watch?v=48rz8udZBmQ
8.
8.
Beau
Ha lesz.Akkor tele kéne rakni jó színészekkel.

Pl: Johnny Depp mint Norman Jayden

Jessica Alba mint Madison Page

Colin Farrel mint Ethan egész jó nem?
6.
6.
Beau
#5: Hát tényleg nem.
4.
4.
Mathia$
#2: az nem baj, ha legalább olyan jól dolgoznak még lehet jobb! Hajrá!
3.
3.
Beau
Én biztos megnézném, csak ebből hogy lesz így interaktivitás?
2.
2.
Cayman
Áhh egy ilyen sztorit olyan jól össze lehet sűríteni két órába, hogy az egyik legjobb thriller lehetne belőle...akár a zodiákust is lenyomhatná...bár ott a hátránya hogy ez nem megtörtént eseményeken alapul.
1.
1.
pepsus
lol? ez kb olyan mintha egy filmröl csinalnanak filmet :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...