Hétfőn kezdődik a Blur béta, májusban megjelenés

  • Írta: InGen
  • 2010. február 28.
  • Hír
Link másolása
A Project Gotham játékokról elhíresült Bizarre Creations legújabb autós őrülete május elsején érkezik a boltokba, ennek megfelelően hétfőn indul a beígért bétateszt.
A Project Gotham játékokról elhíresült Bizarre Creations legújabb autós őrülete május elsején érkezik a boltokba. Korábban az Activision ügyvezetője, Mike Griffith már elmondta, márciusban indul a bétatesztelés, de arra senki nem számított, hogy már rögtön elsején belevághatnak a szerencsések.


Habár bekerülni viszonylag egyszerű, nem valsózínű, hogy sok magyar játékossal találkozunk majd. Először is kell egy Xbox Live Gold előfizetés, valamint -lévén a Fileplanet béta akciójáról van szó- egy Fileplanet előfizetés is, melyből az egyhónapos verzió 6,95 dollárba kerül.
8.
8.
Alienji
Lehetett regisztrálni beta teszt kódot Fileplanet nélkül is. Regisztráltam és visszaírtak hogy küldik 8.-án de eddig semmi sem jött.
6.
6.
Most az egyszer nem sajnálom hogy nem jön ez a beta PC-re, mert pénteken NFS Wolrd beta, addig pedig végigtolom rld_bbc2.iso-t !
4.
4.
InGen
#1: béta úgy tudom nem lesz, csak boxon
3.
3.
InGen
Inkább mint a Burnout és a PGR kombinációja :)
2.
2.
menjapipaba
én alig várom hogy megvegyem! :D régóta várok 1 ilyen játékra. nem uncsi forza motor sport 3-ra meg nfs shit-re. és ha jól tudom olyasmi lessz mint a flatout nem? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...