Lemezen is megjelennek a Borderlands kiegészítői

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 2.
  • Hír
Link másolása
A Borderlands három kiegészítője csak letölthető formában szerezhető be, hamarosan azonban egyetlen lemezre összegyűjtve, dobozban kerülhetnek boltokba a DLC-k.
A Borderlands három kiegészítője csak letölthető formában szerezhető be, hamarosan azonban egyetlen lemezre összegyűjtve, dobozban kerülhetnek boltokba a DLC-k.

Ugrás a galériához

A csomagban megtalálható lesz természetesen a The Zombie Island of Dr. Ned, a Mad Moxxi's Underdome Riot és a legutóbb megjelent The Secret Armory of General Knoxx is; a kiegészítők ugyan egyenként letölthetők, viszont egyetlen csomagban, dobozos formában mégis kecsegtetőnek tűnik az ajánlat - persze főleg azoknak, akik nem éltek eddig a letöltés lehetőségével. A rossz hír, hogy egyelőre csak PC-s és Xbox 360-as változatról beszéltek a kiadónál, ahogy az sem tisztázott még, hogy Nagy-Britannián kívül máshol is megjelenik-e a gyűjtemény.

Frissítés: További sajnálatos hír, hogy a harmadik DLC mégsem lesz benne a csomagban, az csak az első két kiegészítőt fogja tartalmazni.

9.
9.
gaby gyilkos
en most töltök kettöt mar a The Zombie Island of Dr. Ned meg van es müküdik. Remelem a masik 2-is fog
8.
8.
adikas
Mad Moxxi's Underdome Riot -mi ujdonságal bír?Mert a zombis jó volt,legujjab is kemény de a középsőben semmi ujjat nem leltem,se uj pályát,se uj szörnyet se semmit.
7.
7.
rapture
Az alapjáték is megvan ez is meglesz:).Feltéve ha ide haza is beszerezhető lessz a cucc.
6.
6.
fojesz
5.
5.
Mathia$
#3: a 3 dlc együtt annyi mint maga a játék :)

Szerintem nagyon megéri, fantsztikus game lett a borderlands és a dlck is királyak. hozzák a minőséget, rengeteg újítás, új ellenfelek, új fegyók, szintemelés 11el(tehát 61re) és még sok más.

Egyszerűen atomnagy lett akinek nem tetszik az meg bújjon el a sarokba! borderlands új stílust mutatott amit a brink is követ meg remélem még jópár game! (hunter lvl.50 class:survivor :P)



Más oldalakon azt írják hogy mind3 platformra egyszerre jelenik meg.

4.
4.
Beau
#3: Úgy tudom csak DLC-k
3.
3.
mnmn1
de csak a dlc-k lesznek rajta v a jatek es a dlc-k



ha az utobbi akkor talan megfontolom a megvetelet
1.
1.
Beau
Hát sehogy se fogom megszerezni se letöltve se dobozosan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...