15 millió GTA IV, 3 millió Bioshock 2 eladva

  • Írta: InGen
  • 2010. március 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Úgy néz ki, ma TakeTwo napot tartunk. A kiadó negyedéves pénzügyi jelentésében büszkén újságolta sikercímeinek fergeteges eladási mutatóit, élen a GTA4-gyel.
Úgy néz ki, ma TakeTwo napot tartunk. A kiadó negyedéves pénzügyi jelentésében büszkén újságolta sikercímeinek fergeteges eladási mutatóit, élen a Grand Theft Auto 4-gyel, mely 2008. április. 28-i megjelenése óta 15 millió példányban kelt el. A játékhoz két DLC érkezett, a The Lost and Damned és a Ballad of Gay Tony, melyek eddig Xbox360 exkluzívok voltak, ám ebben a hónapban érkeznek PC-re és PS3-ra is.


Jól fogy a Bioshock 2 is, melyből eddig 3 milliót passzoltak el, így a Bioshock franchise összesen már 7 millió eladott játéknál tart (amiből viszonylag kikövetkeztethető, hogy az első részből eddig 4 millió példányon adtak túl). Ehhez is érkezik az első DLC, valamikor a hónap vége környékén.
22.
22.
szajoli
#22: Hát igen , egy pc re nehezebb optimalizálni Pl: mert sok vidikártya fajta , proci fajta . Konzol az játékra kihegyezett masina és kb ua az kütyü van mindben (ps3-ps3, xbox360-xbox360), hidd el ha lenne pénzem beruháznák Boxra Psre AtomPc stb Nem vagyok a konzol ellen . Én annó bele volta törődve hogy Gta4 pc-n már pedig nem lesz.

21.
21.
dzsiádzsó
#13: Nekem nincs hájtek masinám :D, nem is lesz felesleges, bent van egy gép, de azt se használom már messze rendeltetésszerűen.

Az hogy mekkora gyökérsésg így pc-seket letojni más kérdés, úgy értem más, nem a játékot hanem a fejlesztőt minősíti.

Nekem volt szerencsém ismerősömnél GTA-zni pc-n, és döbbenetes volt 60 fps-ben.

Jelen helyzetben még megkockáztatom annak is örülni kell hogy egyáltalán ki jött pc-re, manapság pedig egyre gyakrabban fog csak a gazdag ficsúrok gépén döcögni hasonló alkotás, ez tendencia, sajnálatos de így van. A konzolok piacán áron alul eladott, bivaly gépekre írt csodák uralkodnak, amivel nem lehet fölvenni a versenyt egy szétoptimalizált, átlag user gépére írt valamivel.
19.
19.
Maxxer
#18: ezek pont tetszenek :D ,kivéve last remnant , mert az nempróbáltam még .nade akkor okés elfogadom neked nemtetszik :) vita részemről zárva:) remélem nincsharag
16.
16.
szajoli
Élettelen hmm , szerintem osztálytársadnak annyi a baja hogy hiányzik neki valami a gta-ból ami nincs meg a COD ban (egyénfüggő hogy mi) . De persze már eléggé hülyeség az hogy COD hoz viszonyít már csak azért is mert az fps.
15.
15.
Maxxer
#14: még mindig nem válaszolsz normáisan ,hogy miért is szar??

osztálytársam szerint élettelen az egész játék (nemtudom honnan veszi),decsak mert cod-ok is épphogy lowon mennek neki .Aztán hát ami nemindul el azmár rég szar...
14.
14.
szajoli
De mi előtt nagyon rá cuppannánk , a gta4 valakiknek tetszik valakiknek nem. E miatt értelmetlen és végtelen lesz egymás marása, piszkálása .(nekem eddig minden gta tetszett.)
12.
12.
szajoli
#12: Héj mr Dzsóóó Nekem nem tetszik, az hogy nem optimalizáltak rajta...sokat . A konfigom szart sem ér DE ezzel nem jár az hogy rögtön megjelenik 43 E betű a markomba és már rohanok is a boltba a boxéért amire még a játékot sem ártana meg venni.

A szavdból nekem az jön le hogy: A gta 4 CSAK azoknak a pc-s arisztokratáknak készült akiknek über konfigukvan , és távol leszarják a készítők azokat akik csak egy xy videokarival, procival rendelkeznek , annó az a hir járta hogy nem csak dzsiádzsó hightech geth masináin fog menni :D Tény hogy sok ember(akiket személyesen kérdeztem) San Andreast jobban szerette mint a gta4 et vagy ne talán a Vice City hangulata ragatta magával.
11.
11.
dzsiádzsó
#2:

Az hogy a te konfigod nem ér szart se hogy a te szintedre süllyedjek nem jelenti hogy a GTA rossz lenne.

Tény erős vas kell alá, viszont ha megvan, akkor egészen tisztességesen fut, a fejlesztő ezt a látványvilágot szerette volna prezentálni, nem fognak egy fosadákot kiadno hogy te is tudj játszani, ha meg nem tetszik vegyél 43e egy boxot, és ne óbégasd le mások kedvenc játékait...
10.
10.
Petike x
Még jó hogy ilyen büszkén hirdetik a játékaik népszerűségét, ha egy pillanatra abbahagynák a mellük veregetését, az emberek azt is meghallanák ahogy kényszeredetten elsuttogják utána hogy "jaegyébként33milliódollárosveszteséggelzártunk".
9.
9.
Maxxer
#8 bocs az elözőért:d

na de akkor miért szar a játék ,szerinted? optimizáláson kivül...
8.
8.
szajoli
Hát barátom . Sikerült :D Én inkább szaggatva játszom nincs nekem arra pénzem hogy jól fusson :)
5.
5.
Maxxer
hülyegyerek, a mai normális gépeken semmi baja, és igenis jó játék ,énis megvettem a multija pedig zseniális szerintem + a coop is egész jó.Úgyhogy 1 vevő már van, néha lehet a warez verzió is szar. Nekem azment nagyon gyatrán a teljessel viszont semmi baj sincs.
3.
3.
Mathia$
#1: ezért van a vgchartz.com
1.
1.
bledzer
kiváncsi lennék ezek a számok százalékosan hogyan oszlanak meg a platformok között.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...