GDC 10: Két percen át mozog a Shank

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 9.
  • Videó
Link másolása
Az idei Independent Games Festival győztese a Shank lett: most egy közel kétperces, gameplay-jelenetekkel teli videót láthattok az oldalnézetes lövöldéről.
Az idei Independent Games Festival győztese a Shank lett: most egy közel kétperces, gameplay-jelenetekkel teli videót láthattok az oldalnézetes lövöldéről.



A Shanket és fejlesztőit, a Klei Entertainmentet az Electronic Arts karolta fel: a kiadó támogatásának köszönhetően PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg hamarosan az oldalnézetes, teljesen kétdimenziós, rajzfilmeket idéző akciójáték. Aki szeret nosztalgiázni, vessen egy pillantást a játékra, mert tényleg nagyon hangulatosnak tűnik!
9.
9.
Csabb
A hentes azért elég szépen megneveli mielőtt beadná a kulcsot :) Tetszik ez a videó, nagyon hangulatos ! Van valami bizsergető a földön heverő csávók láncfűrésszel történő gyalázásában :D
8.
8.
Mathia$
ez gondolom majd ilyen Live és Psn tartalom lesz. megéri megpróbálni.
7.
7.
Killerbee
Warrior Within 2 :D

Mellesleg lemezes játék akar ez lenni v arcade?



Most így hirtelen a Deathspank jutott még eszembe, arról se hallani mostanság.
6.
6.
Terawatt
Jónak tűnik, egy próbát mindenképp meg ér majd :)
3.
3.
hakydakillah
Hát ez kötelező vétel lesz :-) A Metal Slug játékok óta nem jelent meg hasonló normális játék. Remélem co-op is lesz benne, úgy lenne az igazán álllat :-)
2.
2.
bledzer
óóóó ez nagyon tetszik:) mekkora retró érzés ezt látni... anno a bio menace volt a legelső játékom, jól fog esni visszatérni oldalnézetbe:)
1.
1.
wildláma
ez nagyon beteg ez nekem kell :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...