The Witcher 2 - itt az első hivatalos trailer

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 23.
  • Videó
Link másolása
Bár a Witcher második részének készültéről régóta tudunk, a CD Projekt hivatalosan még nem jelentette be a játékot, ahogy az első videó is "véletlenül" szivárgott ki.
Bár a Witcher második részének készültéről régóta tudunk, a CD Projekt hivatalosan még nem jelentette be a játékot, ahogy az első videó is "véletlenül" szivárgott ki.



Tavaly szeptemberben egy meglehetősen hosszú gameplay videó járta be a világhálót, amelyben a The Witcher 2: Assassins of Kingsből láthattunk kivágott jeleneteket. Ezek után a fejlesztők részéről nem volt értelme letagadni a folytatás készültét, így meg is erősítették azt, bár a hivatalos, nagy csinnadrattával övezett bejelentés elmaradt. Ha minden igaz, most már erre sem kell sokat várnunk, az újonnan kiadott előzetes és a játék weboldalán található nagy kettes legalábbis erre enged következtetni.

19.
19.
Lark
http://www.thewitcher.com az oldal teljesen megújult. Érdemes megnézni, és éremes lenne egy komplett összefoglaló cikket is írni róla...
18.
18.
bitbandita
Ezt a gémet jobban várom mint bármi mást...
16.
16.
The Lone Drow
#17: Ez elméletileg jön konzolokra is.
15.
15.
vuliem
Ez is csak PC-re jön, vagy most lesz konzolra is?
14.
14.
The Lone Drow
Találtam egy másik videót is, Facebookon osztotta meg a hivatalos The Witcher oldal:

http://www.gamespot.com/pc/rpg/thewitcher2/video/6254054?hd=1


A másik érdekes dolog. Ki lehet az a hegyes fülű? Én Yaevinnre (nem tudom, hogy jól írtam-e a nevét) tippelnék, viszont itt szerintem nem egy oldalon vannak. Be kéne fejezni már az első részt o.O
13.
13.
caleb007
Találtam egy rejtett üzenet a trailerben. :D A végén a Witcher 2 logo és a www.thewitcher.com felirat között egy képkocka erejéig. :D Akinek nincs kedve letölteni a GT-ről a trailert és megkeresni benne, annak feltöltöttem ide a képkockát.:



http://kepfeltoltes.hu/view/100323/549788968N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
12.
12.
Terapesta
Ez az!!!!!!!! Alig várom már :D Az Egy nagyon adta XD :D
11.
11.
The Lone Drow
#12: Gőzöm sincs...



Ezek az új mozdulatok viszont nagyon bejövősek.
10.
10.
The Lone Drow
#10: Vesemir. Kicsit más Trissnek is az arca, nem tudom, miért lett megváltoztatva, de ez legyen a legkisebb baj
9.
9.
Killerbee
#8: Nem fiatalabb az, hanem más :D
8.
8.
weektour
Állat! Várós, várós! Soha nem felejtem el mikor megvettem, mindenki leszólta...életem egyik legjobb gammája! De mintha Geralt arca kicsit fiatalabb lenne..ez az 1 nem tetszik eddig! Jöhet az egeres ritmusos harcrendszer is, persze segítség nélkül....etalon!
7.
7.
Frosty89
asszem ideje lesz végigvinni az egyet :D
6.
6.
iNKARNATE
Kár, hogy az első rész konzolos változatát kidobták, amennyire nem jött be a harc pc-n az egeres ritmusjátékkal, annyira jó lenne ez konzolon... de ettől még várjuk :)
4.
4.
#2: :D az 1 tényleg jó, a sok betöltést leszámítva, a legjobban a fura harcrendszer tetszett benne a 2. valahogy jobbnak tűnik, már várom :)
3.
3.
The Lone Drow
Az új arcokon mondjuk meglepődtem.
2.
2.
Terawatt
Nemtudom hogy ti hogy vagytok vele de kedvet kaptam az első részhez :) remélem hogy a másodikig sem kell már sokat várnunk
1.
1.
The Lone Drow
Már nagyon vártam erre a hírre :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...