Megjelenési dátumot kapott a Mafia 2

  • Írta: Daks
  • 2010. március 25.
  • Hír
Link másolása
Végleges megjelenési dátumot kapott a Mafia 2. A játék premierjét március elején tolta el a Take-Two kiadó, most azonban biztossá vált: nyáron már tolhatjuk a címet!
Végleges megjelenési dátumot kapott a Mafia 2. A játék premierjét március elején tolta el a Take-Two kiadó, most azonban biztossá vált: nyáron már tolhatjuk a címet!

A Mafia 2 az Egyesült Államokban augusztus 24-én, míg Európában és a világ többi részén három nappal később, 27-én jelenik meg. A 2K Czech díjnyertes műhelyében készülő játék egyszerre jön ki PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra, azon szerencsések viszont, akik ellátogatnak a holnap kezdődő bostoni Penny Arcade Expo kiállításra, már most kipróbálhatják magukat Vito Scaletta bőrében. Mennyire irigyeljük őket!
39.
39.
Davidhux
Az a baj vele h rövid. Unatkoztam délután nekiáltam végig is vittem. Aztán jöhet multi. XD
38.
38.
XDannyL
Pattanok az első járatra ami Bostonba megy:)))
37.
37.
Macifasz
#36: Nem, itt van a polcomon, ahogy az első része is, de engem nem mozgat a multi;-) Sosem mozgatott, plusz béna is vagyok, így én csak a Single részről tudok nyilatkozni, és az gyengébb lett, mint az első MW.
36.
36.
Davidhux
Mert gondolom letöltötted. Én a mai napig MW2 őzök és boldog vagyok hogy multiban elértem az 52 edik szintet már és 15 ször lehet resetelni 70*15 azé lehet vele játszani rendesen és mindíg újabb és újabb és újabb extrákat kapunk resetnél.
35.
35.
Macifasz
#33: A történet, az atmoszféra, a karakterek, a zene, és még sorolhatnánk. Az első része tökéletes ezeken a területeken, egyedül a graf volt középszer, de nálam a játszhatóság és az imént felsorolt elemek mindig sokkal fontosabbak voltak, mint a graf. A CoD-ok szépek, de elég hamar rájuk lehet unni, legalább is én a MW2.őt nagyon hamar meguntam, és nem is toltam ki másodjára, pedig az első része nagy kedvencem.
34.
34.
ViBE_
a grafika azért nem elhanyagolható. PhysX-szet használ, tehát fog csorogni a nyálunk, ha minden igaz :D
33.
33.
Davidhux
Szerintem egyetlen egy játék mint a COD-ok soha de soha nemtudják lekörözni az én véleményem szerint. Grafikai élménybe legalábbis nem. Ez a maffia kettő egy dolog izgat benne. A JÁTÉK TÖRTÉNET.
32.
32.
petej7
Nekem nincsenek nagy igényeim a játékkal szemben. Az első részhez viszonyítok: Legyen pörgős, izgalmas, fordulatos, filmszerű történet. Megfelelő arányú autós és "lövöldözős" küldetés. Megfelelő harcrendszer (pl egy egyszerűsített Batman AA szintű jó lesz) és hosszú, mégsem unalmas játékidő. Egy szó mint száz, mindenidők legjobb játékát várom...
31.
31.
ViBE_
valaki megtudná mondani, hogy milyen gép kell majd a játékhoz?
30.
30.
ViBE_
#11: ugyan mért lenne már röhej? az első játék nagy tábort vont maga köré a sikere miatt. majd pont ezen akadnak fel sokan, hogy most 1-2 hónappal később jön ki? és aki nem is tudod konkrétumot, csak azt, hogy idén jön? én se tudtam, mégis jól vagyok és ráadásul türelmesen várok.
29.
29.
Macifasz
#17: Ez mind szép és jó, de fasorba se fog beférni a MW3 egy olyan mezőnyben, mint az ME2 és a Mafia 2;-)
28.
28.
Davidhux
27.
27.
brandonlee
Még ez is csúzni fog szerintem.
26.
26.
brolin10
Nem baj addig lesz mivel játszani az egyszerű gémergyereknek(just cause 2,pirson break stb.)

#18: "De tanár úr kérem, én készültem." :-D xD
25.
25.
Maxxer
#17: Kit érdekel ,ennél a hírnél a Cod?

Amúgysem lesz mw 3 idén,majd jövőre . Idén Treyarch -csinálja. Úgyhogy Cod 5-s színvonal lesz.

Nade off vége.



Mafia .-et nyomtam addig,amig molotovozni kellett valami házat,vagy kontérnerféleséget. Aztán fagyott a játék állandóan ps2.-n
24.
24.
bitbandita
#20: Szóval jogos, ülj le fiam, 1-es. Ja, és köszönjük Emese ofkorz... :)
22.
22.
bitbandita
#20: Azért, mert a novemberben megjelenő játéknak köze nincs a Modern Warfare-hez... annyi a közös, hogy a CoD szériához tartozik, de nem MF. Egy Námban játszódó fps lesz amúgy.
22.
22.
Davidhux
Jaja Megjelenik VALAMIKOR Csak kérdés mikor XD Augusztus 27 abból lesz november 27 is figyeljétek a szavamat :D
21.
21.
hedzsooo
#20: ...es ennek mi koze ehhez a cikkhez ??? En meg varom a Two Worlds 2-ot is, megsem ragad be a Caps Lock-om ! LOL ! :P
20.
20.
Davidhux
Mért egyes? megfog jelenni és én cod párti vagyok
19.
19.
gery14
jó lesz a 2011es félévim :D fasza...:D
18.
18.
pepsus
17.
17.
Davidhux
Azé nemrosz gamma AHOZ KÉPEST HOGY IDÉN NOVEMBER KÖRNYÉKÉN LESZ CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 PC RE IS
16.
16.
hedzsooo
#12: Nem kene 1bol ilyenek miatt szemelyeskedni ! ;)



Lehet o sem Hawaii-ra gondolt, en momentan bringazni szeretek a legjobban nyaron, keresztul-kassul a videkeken, vmint a haverokkal ide-oda elkocsikazni, kirandulni es bogracsozni, grillezni, szalonnat sutni, + hasonlo nyalanksagok. :D

Akinek meg ez nem eleg es megteheti, felolem nyugodtan menjen csak Hawaii-ra. :)
15.
15.
Mathia$
pont tanévkezdés előtt... nagyszerű.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...