Call of Duty: Black Ops megjelenés, infók

  • Írta: InGen
  • 2010. március 28.
  • Hír
Link másolása
Az Activision bejelentette, hogy a következő Call of Duty játék a Black Ops névre hallgat, az kiszivárgott infók alapján pedig tényleg Vietnám lehet a célpont.
Az Activison elkotyogott néhány információt az új Call of Duty epizóddal kapcsolatban, melyek közül a legfontosabb természetesen maga a név bejelentése: Black Ops alcímen fog érkezni a kicsike.

A játékot az előzetes várakozásoknak megfelelően a Treyarch fejleszti, és idén novemberben esedékes a megjelenése. A történet pontos helyszínéről és időpontjáról egyelőre nem szól a fáma, ám az biztos, hogy valamikor a 2. világháború és napjaink között veszi kezdetét a sztori. Az Activision azonban beszélt néhány bevetés helyszínéről, úgy mint Kuba és Dél-Amerika, ami alapján nagyjából a hidegháború és 'Nam környékére lehet belőni a játékot.
48.
48.
givi6
alig várom, csak ne legyen olyan rövid, ez jellemző a call of duty-ra, ha csak nem én játszom sokat! Bár érdekes lesz! hideg háború! kuba és dél-amerika, kubában még el lehet kápzelni, higy pl. invázió van, mert nem az USA-t támogatjaák, hanem a USSR-t, de dél.amerika!!
46.
46.
katona141
A világ leghíresebb game-ja!

Ki**ott jó lesz!
45.
45.
Shotgun Blues
#15: Nem a cod2-től használja ezt a motort, hanem már az első résztől kezdve. Ez még mindig a jó öreg Q3 engine alaposan felturbózott változata. (bár ezt leírták már előttem)
44.
44.
Márk 1999
áááá ez király én minden részét szeretem a Call of Dutynak és most az új rész várom nagyon:)
42.
42.
Davidhux
goggleba keresgéltem már nemtom holvolt ha megtalálom belinkelem
41.
41.
Mathia$
#19:te tényleg ennyire hülye vagy? tán tetteted?



#36: bebizonyosodott: Hideg Háború,Vietnam,Kuba és Dél-Amerika.

am megmondanád ezt hol olvastad?
40.
40.
Beau
Hát nem hangzik rosszul.
39.
39.
ChainGun112
#36: ezt amúgy hol olvastad?
38.
38.
naruto88
amíg nem mennek vissza a 2. VH-ba addig nekem bármi jöhet :D
37.
37.
Maxxer
#35: :D:D :D lehet asd_D
36.
36.
Davidhux
The game, developed by Treyarch, will take place primarily in the Cold War period with missions taking you to Cold War hotspots across South America and even Cuba.





Activision also hinted we could see operations in Vietnam as well as specialist black ops, including the famous SAS assault of the Iranian embassy in 1980.



In addition to this, the popular zombie mode will also be available.



"The game is also hinted to feature the popular "zombie mode" where players will get to gun down forces of zombies which was made popular in Call of Duty: World at War."



The game is due to be released in November and is still "under full development", but with a more Modern Warfare feel, this could be the revitalisation of a tired brand.



Cold War? Vietnam?



Awesome.



Dedicated servers?



Awesome-er.
35.
35.
megalonagyix
34#biztos úgy, hogy lehet tüzelni a fegyverrel :DD
34.
34.
Maxxer
#27: + az asztak felboritás, is valami script, mert én egy asztalt nemtudtam megmozditani, a tűzcsinálást hogyérted? én nemtudtam tűzet gyújtani benne. Volt 1-2 robbanó hordó és ennyi.
33.
33.
Netsu
#27: Na ja,rohadt nagy fizika,ilyeneket már a legelső F.E.A.R.ben is lehetett csinálni :) És most nehogy már arra verjék a mellüket hogy szét tudok szedni egy asztalt :D Nézzél meg egy BF BC 2t,vagy egy Red Faction Guerrillát... Aztán utána mond meg,hogy hol van a rohadt nagy fizikájával az MW2!
32.
32.
megalonagyix
31# így van. a quake 3-ba meg alapból nem volt fizika :)
31.
31.
Maxxer
#27: hát ez ,aztán nagy fizika, hallod-e?:D

+ részben saját motor csak ,legelső cod-nál a qukae engine-t használták,és ők fejlesztgetik..
29.
29.
Davidhux
aki eddig nemértette a videó értelmét az hülye marad
28.
28.
megalonagyix
szuper. 7#ember, ez mw2, oda is van írva a descriptionbe... különben miért ne készülhetne attól még új CoD?
27.
27.
Davidhux
MW 2 be is van. Szétbaszni az üveget, felrobbantani a kocsit, kilőni a dolgokat, szétszedni, felborítani az asztalt. tüzet csinálni. Mi a baj?
26.
26.
gogolbordello2
azért ebbe már elkélne egy kis rombolhatóság mint a battlefield bad companyban,ha lesz kell,ha nem,maradok a battlefieldnél

25.
25.
Davidhux
23.
23.
adriano28
ez a cod mf2 kiegészítője nem ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...