Videonégyes a UFC 2010: Undisputed-ről

  • Írta: Daks
  • 2010. március 29.
  • Videó
Link másolása
Négy új kézikamerás felvétel látott napvilágot a UFC 2010: Undisputedről. A videók lenyűgözőek, érdemes is minden bunyóőrültnek meglesnie őket!
Négy új kézikamerás felvétel látott napvilágot a UFC 2010: Undisputedről. A videók lenyűgözőek, érdemes is minden bunyóőrültnek meglesnie őket!


Nem fecsegnénk feleslegesen, jöjjön a következő mozgókép.


Jóból is megárt a sok, de nem UFC-ből!


S végül az utolsó. Kemény menet!




7.
7.
davidragon
Szerintem amit kellett kijavítottak a srácok egy év alatt:

- harc dinamikusabbnak tűnik, lehet elhajolni, abból támadni stb.

- kevesebb töltési idő

- életszagúbb meccsek és gyakorlás mód

- változatosabb helyszínek

- új játékmód (tournament)

A 2009-es rész szerintem nagyon jó játék volt, pár apróbb hibával. Igazán nem is kell belenyúlni, elég ha finomítanak rajta. És úgy tűnik ez sikerülni is fog.

Én nagyon várom.
6.
6.
gyerecske
#5: Az tény , hogy a konkurencia csak jót tesz a versenyszellemnek.Az is igaz, hogy egy év nem túl sok a fejlesztésre, de akkor is rókabőr szagú.Ne legyen igazam , mert az előző résszel nagyon jól elvoltam , szeretem a sportágat is, de ez a minden évben kiadunk egy részt elég gáz szerintem ugyanúgy az ea-nál mint itt.

Egy igazi ufc közvetítéstől még nagyon messze vannak, majd kb 3 rész múlva.
5.
5.
SLi
#4: a career módot is teljesen átalakították azt a videót nem néztétek meg? Az lesz a játék fő erőssége úgy érzem de a harcok körítése is sokat fejlődött, tournament mód stb, kicsit igazságtalanok vagytok egy év alatt ennél többet nem igazán lehetett volna. Abban igazatok lehet h ezeket leginkább azok találják majd fontosnak akik követik is az MMA-t és azon belül a ufc-t. Az EA játéka szerintem elég kérdőjeles, keveset mutattak belőle, ráadásul eleve hátrányból indul hiszen az igazi nagy sztárok nagyrésze a UFC-ben harcol, így nem szerepelhet az EA játákában. KB olyan mintha az FNR-ből szinte az összes sztár hiányozna. Én mind a kettőt várom akik szeretik ezt a sportot azok csak nyerhetnek rajta
4.
4.
tjames
#3: Hát igen. A változások azok tényleg leginkább a menüt a karakterszerkesztést érintették. Ám most talán úgy néz ki lesz ebben is több helyszín. A mozdulatokban azért van változás, bővültek a támadások, ez is látszik a videóban. De nekem még mindig olyan steril....vagy nem is tudom hogy fejezzem ki.....olyan botmozgású...olyan műanyagtestű (mintha fabábuk ütnék egymást)

Én nem titkoltan az MMA-t jobban várom, bízom az EA-ban, hogy él a FNR4 fizikájával, s továbbfejleszti a grafikát. (hogy ne olyan karikatúra jellegű legyen)
3.
3.
gyerecske
Mintha a 2009-ből lennének,a ring ugyanaz, a mozdulatok szinte ugyanazok, még a csaj mozdulatai is ugyanazok, ez azért elég gáz.Ettől több változás kéne.
2.
2.
tjames
Nekem is megvan 1000 acsira a vidinézés! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...